美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問吓如果未收到貨但tracking status show completed,咁D貨究竟去左邊樹?

珍珠宮

回覆:bluechicory 的帖子

Me too. 2次出delivery failure !!!! 都冇送過泥!頂!

公爵府

bananaGi 發表於 14-1-21 16:35
Me too. 2次出delivery failure !!!! 都冇送過泥!頂!
佢趕唔切送, 應該係要收工, 第2日會送番, 放心, 我好有經驗

珍珠宮

引用:Quote:bananaGi+發表於+14-1-21+16:35+Me+t

原帖由 bb081090 於 14-01-21 發表
佢趕唔切送, 應該係要收工, 第2日會送番, 放心, 我好有經驗
到了

珍珠宮

引用:想問吓如果未收到貨但tracking+status+show

原帖由 bluechicory 於 14-01-20 發表
想問吓如果未收到貨但tracking status show completed,咁D貨究竟去左邊樹?
佢Complete Korea local delivery呀??not hk

複式洋房

回覆:gmarket delivery completed

我想問呢,件貨show “On Domestic Delivery”好多日喇,又唔可以cancel,我其他貨到左好耐,可以點做呀,仲諗住新年前收到添

伯爵府

回覆:gmarket delivery completed

其實無理由送咁耐,根本就係倉未更新收貨,佢地唔夠時間處理,我上次係韓版見件貨到咗,國際版話未到,一追佢就第二日寄比我

香港ems 都係用e招,唔處理唔更新

男爵府

呢個星期HK郵政都有D亂, 我3箱都分開2日送嚟......
韓國果邊有時都等好耐, 你試下send message 同CS傾, 佢會幫你問seller

複式洋房

引用:其實無理由送咁耐,根本就係倉未更新收貨,

原帖由 JohnKeats 於 14-01-22 發表
其實無理由送咁耐,根本就係倉未更新收貨,佢地唔夠時間處理,我上次係韓版見件貨到咗,國際版話未到,一追 ...
你話到左嘅意思係,已經到香港?因為件貨17號後就冇左影嗱,版面又唔更新,咁我打去香港Ems問下先,唔該哂

複式洋房

引用:+呢個星期HK郵政都有D亂,+我3箱都分開2日送

原帖由 catsister 於 14-01-22 發表
呢個星期HK郵政都有D亂, 我3箱都分開2日送嚟......
韓國果邊有時都等好耐, 你試下send message 同CS傾, 佢 ...
我都會試嫁嗱,thx

catsister    發表於 14-1-23 10:41

首頁

尾頁

跳至