懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb2個月大.請問各位媽媽會帶bb去政府打4合1定私家打5合1好呢??乙型感冒桿菌呢種疫苗係咪一定需要呢???

子爵府

回覆:yokoyimyim 的帖子

我只打了政府

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

回覆:打針問題

阿囡一出世就跟仁安嘅打針plan

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我打政府之外, 仲有去私家食輪狀同打六合一

珍珠宮

其實香港好少人患乙型感冒桿菌

大宅

引用:我打政府之外,+仲有去私家食輪狀同打六合一

原帖由 ~琳~ 於 14-02-03 發表
我打政府之外, 仲有去私家食輪狀同打六合一
請問去私家食輪狀同打六合一around 多少錢?

大宅

回覆 ipsuki 的帖子

請問仁安打針plan要幾多錢?同埋你跟邊個兒科醫生?好唔好架?我bb都係仁安出世 都想返仁安打呀麻煩晒 謝謝

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

引用:回覆 ipsuki 的帖子請問仁安打針plan要幾多

原帖由 leungbbbb 於 14-04-10 發表
回覆 ipsuki 的帖子

請問仁安打針plan要幾多錢?同埋你跟邊個兒科醫生?好唔好架?我bb都係仁安出世 都想 ...
我唔知實際幾$, 我阿囡係仁安出世時係劉成志醫生睇佢,所以出院後都跟番佢!

首頁

尾頁

跳至