2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

各位好, 我唔係搞手
只係開咗個WHATSAPP GROUP大家一班龍年5月媽媽一齊傾梗為我哋GEI小B嚟返個兩歲集體生日會.

有興趣GEI JM麻煩直接PM電話比我加大家入GROUP.
傾咗有咩確實咗GEI進展我會喺度UPDATE大家~

日期: 5月18 或25日 (星期日)
時間: 11:30-1:30pm, 有興趣者可早到進場或會後繼續留場玩樂
地點: 黃埔PLAYHOUSE
費用: TARGET每個大人$250.- 或以下 (小朋友免費)
贊助: 唔會特別搵
最遲落實參加日期: 3月31日, 此日期後退團仍要交團費, 以免引起爭拗/對其他家庭不公

洋房

SORRY, 今日先見到,係咪沒有得加啦?

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 bianca_wcl 的帖子

sorry, 暫時額滿咗啦~

首頁

尾頁

跳至