全民熱投

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

滿意?唔滿意? 發表下評論吧!
多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 545 人參與投票

投票已經結束

0.17% (1)
1.49% (9)
14.69% (89)
29.87% (181)
33.83% (205)
16.83% (102)
2.15% (13)
0.99% (6)
你所在的用戶組沒有投票權限

crystalcece  減甜,完全唔聽大家意見  發表於 14-2-28 12:04

珍珠宮

回覆 中央情報員 的帖子

祗為[基層]不理[中層]死活, 遲早中層都變理基層咯

mmami    發表於 14-2-27 21:58

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

arleung 發表於 14-2-26 15:34

祗為[基層]不理[中層]死活, 遲早中層都變理基層咯 ...
agree...

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我未有公屋,一個搵3個食,但咩都冇我地份

男爵府

大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

除非我係『基層』,如果唔係都好難滿意今年份報告

cat囝    發表於 14-3-11 09:01
lovebobo    發表於 14-2-28 09:05
sueli7311    發表於 14-2-27 23:27
mmami    發表於 14-2-27 21:58
arleung    發表於 14-2-27 09:43

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

失望

cat囝    發表於 14-3-11 09:01
miko9323  Super 失望  發表於 14-2-28 01:19

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:你滿意今次財政預算案嗎?

咩褔利都冇,公屋冇份居屋冇份,交稅年年交

mmami    發表於 14-2-27 21:59
天生女人購物狂

伯爵府

回覆:你滿意今次財政預算案嗎

不知所謂,官迫民反

大宅

disappointed

禁止訪問

大宅

政府還錢, 還反錢比我地.

複式洋房

好失望好失望好失望

男爵府

最唔滿意點解綜援雙糧唔cut

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

voted.

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

太過份了

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

好失望

大宅

超級非常極之唔滿意

路,雖然難行,我只要努力一定會成功。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

失望到爆呀....

arleung    發表於 14-2-27 09:44
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

首頁

尾頁

跳至