跳至

首頁

尾頁

大宅

聽到大家今次想攪下選美既提議, 我地的其中一個 Game 會係 CATWALK SHOW !!!

玩法

我地有3個主題組別, 每個去1歲生日會既 BB 都可以選擇參加以下其中一個組別參賽 (不分性別) :-

1. 牛仔裝

2. 民族裝
3. 公主王子裝

要預先報名 ... 報名 deadline Sept 29 2007.

咁當日請大家的 dress code 貼返個主題, 比賽時我地會請該組別參賽者出來行 CATWALK 現場所有觀眾即場投票, 選出每組冠亞季軍 (都係不分性別).

FAQ (Frequently Asked Questions 常見問題集)
1. 每個BB只可以參加一組, 因大會會有"CATWALK 天橋", 不過冇後台比BB MODEL 換衫
2. 當然可以 daddy mami 一起行 CATWALK la. 大會亦唔限定 BB 一定要用2隻腳去"行" CATWALK, 若然你 like, 可以好似長洲 "飄色" 咁, 又或者係 Disney Parade 咁都歡迎 !
3. 因為 lee 個係 CATWALK 選美, 要出來行 CATWALK 先有得玩, 所以我地已安排比賽係 1245pm 開始, 未食野, 應該 d bb model 精神d
4. (唔好怪我長氣 ...) lee 個係1歲生日會遊戲, 所以只係去1歲生日會 party 既bb 先可以報名參加.

[ 本文章最後由 virgobb 於 07-8-17 15:43 編輯 ]

大宅

報名 deadline Sept 29 2007.
====================================

1. 牛仔組

2. 民族

3. 公主王子

別墅

1. 牛仔組
1. kitjoseph (girl)

2. 民族組

3. 公主王子組

原文章由 virgobb 於 07-8-17 15:40 發表
報名 deadline Sept 29 2007.
====================================

1. 牛仔組

2. 民族組

3. 公主王子組

大宅

如果我個臭b,到時仲未識行.........
"冷下爬下"你受唔受我地玩呀!

大宅

1. 牛仔組
kitjoseph (girl)
covermark ( girl )

2. 民族組

3. 公主王子組

男爵府

要問吓襯家幫新抱仔参加邊組, 組個情侶檔先

大宅

咁我都要揾個男bb黎襯下晴b一齊行下都好喎

大宅

搵黎瘀,

我地參加公主王子裝吧 !

洋房

1. 牛仔組
bol (boy)

2. 民族組

3. 公主王子組

男爵府

我隻囝都未識
我都係諗住到時拖住佢行咋

原文章由 BBrianma 於 07-8-17 19:09 發表
如果我個臭b,到時仲未識行.........
"冷下爬下"你受唔受我地玩呀!

大宅

1. 牛仔組
bol (boy)

2. 民族組

3. 公主王子組
Waikiki (公主)

別墅

1. 牛仔組
bol (boy)

2. 民族組

3. 公主王子組
JacquelineD (girl)

大宅

仲未決定到時著咩衫喎... 不過都報左公主組先...
希望到時識得行啦....

大宅

1. 牛仔組
bol (boy)

2. 民族組

3. 公主王子組
carfoon ( girl )

複式洋房

吾知道介吾介意我有一個小小的提議,是有一組"動物組"
可以扮不的動物,好Q。
如果在不打亂你們的安排下,可否考慮一下?
當然這只是提議,最終由大會決定。

複式洋房

1. 牛仔組
bol (boy)
pandakit (boy)

2. 民族組

3. 公主王子組

大宅

原文章由 mswong001 於 07-8-19 22:01 發表
吾知道介吾介意我有一個小小的提議,是有一組"動物組"
可以扮不的動物,好Q。
如果在不打亂你們的安排下,可否考慮一下?
當然這只是提議,最終由大會決定。

我地開會其實傾過, 不過最後決定唔要動物造型, 因為咁大個都比較難買動物造型.
Anyway, thanks for your suggestions

大宅

請問民族組係咪著和服都得架!:lol:
勿以善小而不為,勿以惡小而為之!

男爵府

著和服都得 YES

原文章由 Dinomine 於 07-8-20 09:53 發表
請問民族組係咪著和服都得架!:lol:

大宅

1. 牛仔組
bol (boy)
pandakit (boy)

2. 民族組
dinomine

3. 公主王子組
勿以善小而不為,勿以惡小而為之!

首頁

尾頁

跳至