自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Rain28bow 發表於 14-5-9 12:32
回覆 isabel115 的帖子

May I ask $35 per month include what kind of things, like call display? How l ...
剛打電話去問過, $35/月已包10個功能(來電顯示,call waiting,3人會議...), 2年約(我用緊佢家居上網,所以有此優惠), 1 個月前通知, 可保留原有電話number, 我已答應轉用, 現在等佢寄form比我填, PCCW那邊佢會處理, 我不用另外通知.

子爵府

wait ur sharing after use. i also recd calls from hutxxxxxson for phone line promotion. but i got plan w PCCW so never consider. if u used good, next time dou join sin

isabel115  OK, 但要1個月後才可用  發表於 14-5-10 01:31

男爵府

好媽媽勳章

我冇用和記,等我都問下做唔做到$35先得。謝謝回覆。

isabel115  原價要$68/月.  發表於 14-5-10 01:32

子爵府

回覆 ivy.lam# 的帖子

你收到電話未? 佢係咪一打黎就 offer $55 + 小電器?

我下個月到期, 頭先打去 hotline > cancel 部門,
佢就 offer $67,
不過我都打算學大家去門市填 cut form,
搏下 $55 (送埋小電器).

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

回覆 minisheep 的帖子

I have sent out the cut form, a man call back after 1 week, but his behaver is so bad, just offer the same 1 year plan @$67/ month, I ask if they have $55 plan, he said no, then I said never mind. One week again , I received a confirmation letter saying that they accept my request of cutting the line when finish the contract. Just two days before, I call 1000 again, another lady check for me and can offer the $55 plan now, together with gift.

seesee1010  Do u hv the sales number?thx  發表於 14-6-2 10:42
Wistariatree  恭喜哂  發表於 14-5-14 15:48

大宅

我來緊搬屋, 新屋苑只得PCCW獨市.(重只得電話,broadband未有)
想問會否好貴?
最平做到幾$$?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:PCCW家居電話續約

剛打上1000,都係offer $67 一個月, 我地話照 cut, 叫佢send cut form. 個職員話如果 confirm 左 cut 就唔可以保留個電話號碼,係咪嚇我咋?定真係 keep 唔到?

水晶宮

請問各位知唔知 confirm 左cut線係咪無得保留電話號碼呢?

子爵府

開心吸收勳章 育兒性格勳章

YuYuMother 發表於 14-5-15 09:54
請問各位知唔知 confirm 左cut線係咪無得保留電話號碼呢?

如果deal唔到, 只在舊合約到期前一個月或更多, 可以打去1000 withdraw張cut form, 保留番個number, 再帶number轉台

水晶宮

引用:Quote:YuYuMother 發表於 14-5-15 09:54 請

原帖由 Wistariatree 於 14-05-15 發表
如果deal唔到, 只在舊合約到期前一個月或更多, 可以打去1000 withdraw張cut form, 保留番個number, 再帶nu ...
明白,唔該哂。

我地7月先到期,應該仲夠時間搞。 我同老公講如果真係轉唔到大不了轉電話號碼囉……

Wistariatree    發表於 14-5-15 11:28

男爵府

2024年龍年勳章

每次都要討價還價傾PCXX合約, 由九十幾講到七十幾, 煩到死, 又話來電顯示當增值月費收, 劏得就劏.

複式洋房

我成日聽人講可講到咁平,但自己就傾唔到,現仲有一年約

複式洋房

我都傾唔到咁平,仲有一年約

男爵府

交左cut form, 中午有人打嚟 話最最最平只可做到$88一個月同埋送電池爐。講多2句就同我confirm幾時上嚟收機添。企得好硬

子爵府

請問你們續約後幾時收到超市coupon和小電器?我只收到一封確認信,confirm個plan and 話有coupon 和小電器送,但成一個月都未收到。

水晶宮

我地交左cut form 後收到電話,夾夾埋埋而家平均一個月$55,不過無小電器送。

我已經提左老公問,佢話唔專登問,無就算,男人就係咁。

禁止訪問

引用:我地交左cut+form+後收到電話,夾夾埋埋而

大宅

回覆 Rain28bow 的帖子

Can u pm me the sales contact no...? tks

大宅

rm3202 發表於 14-6-2 10:52
回覆 Rain28bow 的帖子

Can u pm me the sales contact no...? tks
yes, they just offer $7x/month, could you pls pm the sales contact no...? ths so much

首頁

尾頁

跳至