自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

錦田自養流浪狗的呀伯

我之前在亞洲電視睇到一個節目講一個住係錦田0既呀伯,自養左好多流浪狗, 日日會係村到搭d 野食返去喂狗... 我想損 d 狗良比佢, 但吾知地址, 請問有冇人會知呀... 其實我有上綱睇過, 都知可以損比流浪狗協會, 但我覺得呀伯好可憐,日日推架車四處揾食物,所以,如果可以揾到食物比佢, 佢就吾洗咁辛苦日日怕心吾夠食物..如果有人知道,吾該話比我知. thank you !

引文

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我唸你試下打去電視台度問下, 叫佢地幫手聯絡個阿伯.

民房

別墅

blythexape
我諗你要到 寵物趣談 度post 應該多人答到你, 加油 quote]原文章由 blythexape 於 07-9-2 14:32 發表

錦田自養流浪狗的呀伯

我之前在亞洲電視睇到一個節目講一個住係錦田0既呀伯,自養左好多流浪狗, 日日會係村到搭d 野食返去喂狗... 我想損 d 狗良比佢, 但吾知地址, 請問有冇人會知呀... 其實我有上綱睇過, 都知可以 ... [/quote]

男爵府

我唔知點解用唔番我舊的log in name 呀!!??:-(

我想話如果知道有咩途徑....我都想捐糧俾哩位阿伯..

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 jenjenair 於 07-9-2 17:28 發表
我唔知點解用唔番我舊的log in name 呀!!??:-(

我想話如果知道有咩途徑....我都想捐糧俾哩位阿伯..

餵流浪貓狗唔直得鼓勵

首頁

尾頁

跳至