親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

上年9月已訂機票,見曼谷政況不穩就一直拖冇訂酒店,拖到黑警落埋, 琴日終於BOOK埋酒店,希望順利啦

男爵府

未訂既多留意呢個網,酒店資訊好快,比其他旅遊網快
http://www.runhotel.hk/

侯爵府

回覆 030608 的帖子

我都係今天hold左芭提雅同曼谷既酒店先, 曼谷既諗住last minute先俾錢, 驚佢又示威, 萬一有咩e郁, 就全程改係芭提雅

男爵府

引用:回覆 030608 的帖子我都係今天hold左芭提雅

原帖由 esther_fong 於 14-04-24 發表
回覆 030608 的帖子

我都係今天hold左芭提雅同曼谷既酒店先, 曼谷既諗住last minute先俾錢, 驚佢又示威, ...
原先同你一樣想法,拖得就拖,但見到酒店promote好平,而且巳約左果邊住嘅朋友,好難改,所以照訂

複式洋房

請問邊度訂先可以last minute先俾錢?

男爵府

引用:請問邊度訂先可以last minute先俾錢

原帖由 happylittlebee 於 14-04-24 發表
一就同travel agent book,我用過PYO(小心睇下取消細則,好似有取消手續費,冇記錯一百樓下) sun travel同奧運(冇手續費), 另外agoda同booking細心揾都有d酒店係有免費取消,但熱門酒店一般都唔會有,最后方法要比多好多,agoda 同booking.com都有免費取消價格,但一般比即付貴二,三百蚊晚

男爵府

引用:請問邊度訂先可以last minute先俾錢

原帖由 happylittlebee 於 14-04-24 發表
所謂last minute,一般係出發前二,三星期

複式洋房

明白晒, thanks!

侯爵府

回覆:030608 的帖子

係呀,我同travel agent hold的,我8月1日去,7月1x日deadline俾錢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

乜都未訂

因為岩岩發現去bkk好似幾平
但今次想去華欣relax

男爵府

引用:乜都未訂因為岩岩發現去bkk好似幾平但今次

原帖由 sasa0208 於 14-04-25 發表
乜都未訂

因為岩岩發現去bkk好似幾平
尾程停番2日曼谷行下囉
我都係hea完布吉出城玩幾日

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

030608 發表於 14-4-25 12:18
尾程停番2日曼谷行下囉
我都係hea完布吉出城玩幾日
有諗過

我見到安運有個package住3晚華欣1晚bkk

華欣住intercon

但係.......見華欣酒店都幾平,想住pool access果d

男爵府

回覆:暑假出發既訂左酒店未呀

4天唔多夠喎加碼啦

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:sasa0208 的帖子

昨日想book華欣酒店,諗住睇定d先book, 點知今日已加價!

象牙宮

引用:昨日想book華欣酒店,諗住睇定d先book, 點

原帖由 SumSumBB 於 14-04-25 發表
昨日想book華欣酒店,諗住睇定d先book, 點知今日已加價!
咁快
我睇官網多

男爵府

引用:Quote:原帖由 SumSumBB 於 14-04-25 發表昨

咁快
我睇官網多
有時官網都唔係最平,真係要周圍搵

男爵府

引用:昨日想book華欣酒店,諗住睇定d先book, 點

原帖由 SumSumBB 於 14-04-25 發表
有時真係咁抵死
有冇上以下2個look look

combined.com. 同 runhotel.com

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+SumSumBB+於+14-04-25+發表昨

咁快
我睇官網多
官網仲貴啊!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+SumSumBB+於+14-04-25+發表昨

原帖由 030608 於 14-04-25 發表
有時真係咁抵死
有冇上以下2個look look
有啊,我通常在combine.com 格過價先入手的!

子爵府

引用:Quote:原帖由 happylittlebee 於 14-04-24

原帖由 030608 於 14-04-24 發表
一就同travel agent book,我用過PYO(小心睇下取消細則,好似有取消手續費,冇記錯一百樓下) sun trav ...
Agoad係咪可以book左先,到出發前先比錢?但我見要填visa資料,會過數嗎?

首頁

尾頁

跳至