自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

頭先拎住張$20coupon去萬寧買尿片,見佢又改左買夠萬寧牌夠$60(折後)就額外送多500分
結果我為左500分買多支沐浴露(其實屋企已經有好多沐浴露架啦,頭痛)
當時買完我冇睇單,返到屋企先見到張單額外送ge分係:0
我知額外分數係6日後先會發放的
咁張單顯示0,6日後我仲有分嗎?
謝謝各位

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:頭先拎住張$20coupon去萬寧買尿片,見佢又改

原帖由 丫雅 於 14-05-07 發表
頭先拎住張$20coupon去萬寧買尿片,見佢又改左買夠萬寧牌夠$60(折後)就額外送多500分
結果我為左500分買多支 ...
六日內會有分的,另外送的分不會顯示的

wcpcelia  thx  發表於 14-5-7 14:00

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

JoanneYung 發表於 14-5-7 13:22
六日內會有分的,另外送的分不會顯示的
明白了,我仲以為佢唔記得左送
唔該晒你~:easter:

男爵府

醒目開學勳章

回覆:請教萬寧額外送ge積分

額外送嘅積分係唔會show係張單度

我3號買嘢送嘅額外積分,5號收到,我用萬0 app 查到

珊瑚宮

ng 發表於 14-5-7 13:26
額外送嘅積分係唔會show係張單度

我3號買嘢送嘅額外積分,5號收到,我用萬0 app 查到
萬寧都有app???
等我都單撈落黎用先

首頁

尾頁

跳至