2014年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇媽咪係痛到係日日戴bra都會好壓迫,除bra果陣又有d痛,掂一掂都唔係幾舒服咁架?我知有好多時都有咁既情況,但日日都係咁好唔舒服,有時焗住訓覺會除bra訓…

禁止訪問

回覆:karen_1127 的帖子

大宅

引用:有冇媽咪係痛到係日日戴bra都會好壓迫,除b

原帖由 karen_1127 於 14-05-08 發表
有冇媽咪係痛到係日日戴bra都會好壓迫,除bra果陣又有d痛,掂一掂都唔係幾舒服咁架?我知有好多時都有咁既 ...
轉帶孕婦bra會好d

複式洋房

回覆:個胸成日都腫脹又痛

你地個胸有冇痕?

複式洋房

回覆:個胸成日都腫脹又痛

但有好多人同我講孕婦bra唔係咁好用,另外我本身胸都有少少濕疹,所以依家仲會多左痕,有時要搽少少藥膏去舒緩,每日一訓醒無戴bra既情況底下會一起身有好脹痛既感覺

大宅

依我又未有腫脹到痛, 只係少少脹
可能你地第日奶水夠
我有第一個時都係脹左D,但又唔痛, 生左發現奶水唔夠

複式洋房

引用:有冇媽咪係痛到係日日戴bra都會好壓迫,除b

原帖由 karen_1127 於 14-05-08 發表
有冇媽咪係痛到係日日戴bra都會好壓迫,除bra果陣又有d痛,掂一掂都唔係幾舒服咁架?我知有好多時都有咁既 ...
我帶又痛,唔帶又痛,係我未知個時已經痛到而家啦!同埋有出點點同有時痕痕地。有咩cream搽得?

複式洋房

呢幾日永安大減價去左010買左maternity bra, 暫時都覺得唔錯, 可能size 大返少少, 無以前果D咁逼, 一個折左都係二百幾蚊~ 仲有個Sales ee 介紹用nipple cream , 不過我未試唔知好唔好用

首頁

尾頁

跳至