影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

一個好緊張同興奮,好似睇緊大偉高柏飛表演既演唱會.....正。

別墅

原文章由 hksandy_ma 於 07-11-26 10:05 發表
一個好緊張同興奮,好似睇緊大偉高柏飛表演既演唱會.....正。

視覺效果一流,聽覺效果就,音嚮唔得~太大聲,歌藝又冇進步,八年前係呢d歌,八年後又係呢d歌,只係多了兩首新歌~回水

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

舞台好宏偉 ,
舞步好一流
唱功

大宅

算啦,睇舞台同跳舞都直回票價啦。我一心都係諗住去睇佢d舞蹈。
原文章由 rosayiu 於 07-11-26 10:28 發表

視覺效果一流,聽覺效果就,音嚮唔得~太大聲,歌藝又冇進步,八年前係呢d歌,八年後又係呢d歌,只係多了兩首新歌~回水 ...

禁止訪問

大宅

係呀,好恐怖嫁,睇嗰個都好驚。我諗緊d舞蹈藝員,會唔會收公價表演費高d呢?
原文章由 yanyanbee 於 07-11-26 11:24 發表
不過我老公就話好似危險左D…又冇安全繩...
舞台就真的一流!!!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 hksandy_ma 於 07-11-26 11:47 發表
係呀,好恐怖嫁,睇嗰個都好驚。我諗緊d舞蹈藝員,會唔會收公價表演費高d呢?

不竟城城唔係呢行睇佢咁高做d動作反而笨手笨腳咁,8年啦...佢年紀唔細啦,我睇過鐵幕個次演唱會就唔想睇,真係舞台,化妝,舞蹈太靚但佢把聲成日比音樂蓋哂...
<br><br>

男爵府

好媽媽勳章

我覺得上一次好睇d, 今次除左個台特別d之外, 整體麻麻.

侯爵府

真係幾失望, 除左個台有d驚喜外.... 唱功真係一般.
好彩我都係買百零蚊d飛, 我同事就慘, 一行十個八個睇4百蚊, 佢話個台一郁, 咩鬼都睇唔到, 好無癮喎!

首頁

尾頁

跳至