2015年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

EDD 2月15日
上次係5-6WKS時第一次產檢,醫生無同我照閃閃
下次產檢係7月19日,希望到時可以睇到BB心跳

複式洋房

引用:Hello Miss0101 & WK_King, 我阿b都係2月15

原帖由 MuffinBuB 於 14-07-09 發表
Hello Miss0101 & WK_King, 我阿b都係2月15~~
Yeah! 你見到閃閃未?

複式洋房

引用:回覆 wk_king 的帖子我7W1D去照第一次就見

原帖由 MuffinBuB 於 14-07-12 發表
回覆 wk_king 的帖子

我7W1D去照第一次就見到了,安心左一半!
我下星期六先去照,所以而家都好唔真實。。。

複式洋房

回覆 MuffinBuB 的帖子

我都好心急想快D去照架,
其實今次係第二次產檢,第一次時得5-6WK, 所以都睇唔到D咩,
只係CFM係宮內,但醫生又無提過心跳呢家野,所以無睇到閃閃,
之後就約左第二次產檢係呢個星期六,政府既仲遲,唔等都等左咁耐,唯有希望時間快D過啦~~~

講真,我而家感覺都唔似有左,所以都有D擔心BB唔健康,
不過而家諗咁多都無用,星期六就知道了~~!!

MuffinBuB  唔好擔心, 5-6 W 可能真係仲早呢, 同阿B加油加油加油~~~~~  發表於 14-7-15 14:46

複式洋房

回覆 MuffinBuB 的帖子

哈哈,我就無做咁多功課~~
因為我想等3個月之後先,而家只係注意飲食,其他一切如常..
係開始要買返D鬆身既衫囉 ...

而家所有BB野都唔睇,唔買住,
我只係唔想太期待,或者又因為我未見到閃閃,所以更加唔敢去諗

不過我都好希望BB可以痴實我,因為得來不易呀~~

希望快D到星期六啦 XD

複式洋房

candicehung 發表於 14-7-15 16:09
回覆 wk_king 的帖子

我尋日9w4d照, 人型已出, 見到頭, 手, 腳

好替你高興呀!
弓起弓起,希望BB繼續健康長大!

首頁

尾頁

跳至