想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Dear Sisters,
Please tell me the best time for LH, fsh and prolaction test?
Thank you !

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

Day2or3 - blood test

原文章由 babyck 於 07-12-12 17:22 發表
Dear Sisters,
Please tell me the best time for LH, fsh and prolaction test?
Thank you !

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 高齡產婦 於 07-12-12 17:37 發表
Day2or3 - blood test

驗果日要唔要空肚 係咪到時就咁walk in 入去化驗所就得

大宅

原文章由 miffymiffy 於 07-12-12 17:43 發表

驗果日要唔要空肚 係咪到時就咁walk in 入去化驗所就得

唔洗空肚.雖然可以自己去化驗所驗.
但一般都係由不育科醫生寫紙去驗.因為之後個醫生會根據個result 做野.

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

我冇留意喎, 應該冇影響. 我嗰次係lunch之後去驗. 醫生寫紙比妳時, 妳問下醫生/姑娘啦.

原文章由 miffymiffy 於 07-12-12 17:43 發表

大宅

Thanks!
I want 自己去化驗所驗,
can you tell me the address and price!
thx!

首頁

尾頁

跳至