自由講場

跳至

首頁
12345...27

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我知有好多記者都有係BK開ACC, 跑馬地呢件事, 你地可以幫幫手嗎??

平時你地神通廣大, 可唔可以將呢D精神發揮係呢件事上呢??

雖然暫時唔知個位姐姐所講既係真定假, 但....懇求你地花點時間去查證一吓好嗎?

謝謝。

“跑馬地JM一請進" 幫幫手救救可憐女童! ...
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12435592&extra=page%3D1

“跑馬地JM一請進" 幫幫手救救可憐女童! ...((摘要:))
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12435592&page=1&authorid=1373128

另外, 請問有冇人有高登ACC....個邊D人, 起底咁勁, 或者可以幫到手......

希望佢地將平時起人底既能力, 用係呢件事上....

如果呢件事係真既, 真係好希望拉到個隻禽獸....

如果係假既, 我地最多比人呃左時間感情, 但冇受害女童, 大家都好過好多....

UPDATE, 7 AUG 15:50

會員lawkaka 己將"跑馬地"條LINK POST左去高登, 希望佢地幫幫手, 謝謝你LAWKAKA~

yy2004  支持你咁做  發表於 14-8-7 18:32
meow~meow  ..啱啱先知   發表於 14-8-7 17:16
Abbyyuen    發表於 14-8-7 15:36
Yubi.T  link 在 #18  發表於 14-8-7 14:52
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

幫你手推!救救可憐女童!

禁止訪問

回覆:致: 註BK的記者們, 請幫忙!!

男爵府

畀面勳章

回覆 180 的帖子

支持

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

你若盛開, 蝴蝶便來!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

PUSH
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

幫手推

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

水晶宮

hashtag影視迷勳章

伯爵府

子爵府

幫推!

子爵府

男爵府

不如揾人幫手post 去高登! 有人有account嗎?

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

ieht 發表於 14-8-7 14:50
不如揾人幫手post 去高登! 有人有account嗎?

我啱啱都諗起, 已加請求在1樓.....

wcpcelia    發表於 14-8-7 19:32
ieht    發表於 14-8-7 15:26
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

重貼 link

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=12435592
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:180 的帖子

Push

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:180 的帖子

首頁
12345...27

尾頁

跳至