懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

引用:Quote:jojo728 發表於 14-8-15 12:32 相,詳

原帖由 claudette 於 14-08-15 發表
我有見到,有提及邊到可以買嗎?
佢有facebook ga我淨係知tst n ifc有

複式洋房

I want to know the brand too thx!

大宅

引用:I want to know the brand too thx!

原帖由 fantasyland0508 於 14-08-15 發表
I want to know the brand too thx!
#59,63 please

別墅

引用:生完3個月,而家先準備做運動減肥,E生話最好

原帖由 jojo728 於 14-08-14 發表

生完3個月,而家先準備做運動減肥,E生話最好3個月後先做運動, ...
可以pm我嗎? 好想知支膏係咩名

大宅

引用:我都想知呀 我生完15個月啦 個肚重似5個

原帖由 sasa0516 於 14-08-14 發表
我都想知呀 我生完15個月啦 個肚重似5個月囉
我同你一樣,所以今日去咗尖沙咀shop 買咗嚟試,希望可以瘦返啦

大宅

回覆:產後收身好開心

香港賣咁貴義大利平成400佰幾五佰

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

我差d買咗,但見佢成份有methyparaben,所以冇買。

侯爵府

瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 sasa0516 於 14-08-14 發表我

原帖由 HeyCin 於 14-08-20 發表
我同你一樣,所以今日去咗尖沙咀shop 買咗嚟試,希望可以瘦返啦
你試完話我知 我都試緊隻泰國減x藥

複式洋房

我都好想知係咩膏呀!我岩岩生完第二胎個肚鬆哂

男爵府

BRITTANY1 發表於 14-8-20 22:41
我差d買咗,但見佢成份有methyparaben,所以冇買。
請問這個methyparaben對我們身體或bb有甚麼影響?

男爵府

[p=20, null, left]

[p=20, null, left]因會經皮膚吸收、積聚器官…等可能性,除會引起接觸性皮膚炎外,亦報導指出有引發肝臟障礙的原因物質,有致癌可能性,因此備受爭議。但這些報導都因為實驗的過程及基準(劑量)有所不同,而有另ㄧ派人士對是否會引起嚴重疾病持不同意見。但不論如何,就成分特性來講對皮膚敏弱的人事容易引起過敏是不變的。

[p=20, null, left]

[p=20, null, left]在日本,PARABEN被厚生省列為「有過敏等超過的可能性的物質」,對皮膚有造成障礙的可能。並於2001年新修定的藥事法中明確規定製造廠商有義務將PARABEN成分作指定成分標示,因次近年來才有一些日本的廠商,如芬珂FANCL, 泡泡玉SHABO NDAMA, Dr. Cilabo…etc,標示他們生產的化妝品、清潔用品、保養品無添加PARABEN防腐劑,來與ㄧ般化粧用品作為區隔。也讓許多皮膚較敏感的消費者做為挑選化粧清潔用品的選項之ㄧ。

複式洋房

請問邊度可以買到?

男爵府

引用:唔好意思,噤夜先覆Santa+Maria+Novella問左

原帖由 jojo728 於 14-08-14 發表
唔好意思,噤夜先覆
Santa Maria Novella
問左朋友支膏大約$1300
請問邊度買?可否pm我?

男爵府

好媽媽勳章

HeyCin 發表於 14-8-20 19:08

請問你買既時候,D SALES姐姐有冇話係FOR咩用架?用幾耐有效?你呢幾日用左覺得點?可以UPDATE下嗎?THANKS!

大宅

sasa0516 發表於 14-8-20 23:07
你試完話我知 我都試緊隻泰國減x藥
暫時試咗2日, 覺得隻CREAM 都容易吸收, 我買時SALES話主要有FIRMING 功效, 我重點搽個肚,希望繼續用會瘦返, 未有時間配合運動, 我要抽時間做下睇下雙管齊下會唔會快瘦D

男爵府

回覆:jojo728 的帖子

邊道有得買?

大宅

oscar1117 發表於 14-8-22 20:11
請問你買既時候,D SALES姐姐有冇話係FOR咩用架?用幾耐有效?你呢幾日用左覺得點?可以UPDATE下嗎?THANKS!:fu ...
我買時SALES 姐姐話主要可以FIRMING , 因我只試咗2日, 未有效果住, 我會抽時間配合埋做運動, 睇下可唔可以快D瘦

男爵府

好媽媽勳章

HeyCin 發表於 14-8-22 22:18
我買時SALES 姐姐話主要可以FIRMING , 因我只試咗2日, 未有效果住, 我會抽時間配合埋做運動, 睇下可唔可以 ...

請問幾錢一支?

侯爵府

瞓得好勳章

引用:Quote:sasa0516 發表於 14-8-20 23:07 你試

原帖由 HeyCin 於 14-08-22 發表
暫時試咗2日, 覺得隻CREAM 都容易吸收, 我買時SALES話主要有FIRMING 功效, 我重點搽個肚,希望繼續用會瘦返, ...
好 試左再聯繫 我病左所以無食減x藥 等我食返都同你講

首頁
34567...8

尾頁

跳至