跳至

首頁

尾頁

男爵府

CX just announced BOS service as follows:

CX812 HKG 1800 BOS 2130 x357
CX811 BOS 0145 HKG 0535+1 x146

4 weekly service starting 2015 May 2 using 77H 4-class aircraft

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

引用:CX+just+announced+BOS+service+as+follows

原帖由 BossCatCat 於 14-08-22 發表
CX just announced BOS service as follows:

CX812 HKG 1800 BOS 2130 x357
Good wor 我下年都想返香港,咁真係好方便有直航

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

時間唔錯!以後車家人去機場唔洗撞正返工時間!
你今日backup左未?

男爵府

係 BOS -> HKG 麻煩D... 1:45am 機... (@_@)

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:HKG to BOSTON direct flight

上機即訓

男爵府

畀面勳章

引用:係 BOS -> HKG 麻煩D... 1:45am 機... (@_

原帖由 BossCatCat 於 14-08-22 發表
係 BOS -> HKG 麻煩D... 1:45am 機... (@_@)
我反而鍾意, 一上機就訓。

男爵府

如果帶小朋友返就..... errr (@_@)

不過唔 complaint 喇.. 等左咁多年... 終於有直航.... 佢 3am 起飛我都無問題喇 XD

複式洋房

幾點都好啦,唔駛轉機已經好正!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

SF直航三藩市都係半夜/早機,去到香港6點幾,以前成日揀呢班,
返到香港沖個涼換件衫就可以返工。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

畀面勳章

引用:SF直航三藩市都係半夜/早機,去到香港6點幾

原帖由 rose-mag 於 14-08-23 發表
SF直航三藩市都係半夜/早機,去到香港6點幾,以前成日揀呢班,
返到香港沖個涼換件衫就可以返工。 ...
我去香港同返sf兩程都係半夜機, 兩個仔一上機就訓, 唔駛係咁嘈, 舒服d

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

prettyfish 發表於 14-8-23 21:14
我去香港同返sf兩程都係半夜機, 兩個仔一上機就訓, 唔駛係咁嘈, 舒服d

...
但而家CX椅好唔舒服,上次我兩程機都瞓得好差,以前我瞓到最少半程機,上次唔得,攰到爆。

男爵府

今日開始做特價 $754

複式洋房

回覆:BossCatCat 的帖子

出年五月開始嗎?

上官網睇睇先

大宅

回覆:angelameimei 的帖子

公爵府

rose-mag 發表於 14-8-23 06:21
返到香港沖個涼換件衫就可以返工。 ...
呢班機好受歡迎,爆過中午嗰班,我好幾次想候補呢班機都上唔到,反而中午嗰班就上到

男爵府

Boston 既姐 JM 們, 訂晒機票未呀?? 我已經用晒我所以 miles 換左幾張 first class 同 business class... 直航返香港.... 嘩哈哈!! 等左呢日好來喇!! :D

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

你就好啦!國泰biz class簡直係享受!

不過歐羅咁平。。。好難取捨呢!
你今日backup左未?

王國長老

BossCatCat 發表於 15-3-16 05:36
Boston 既姐 JM 們, 訂晒機票未呀?? 我已經用晒我所以 miles 換左幾張 first class 同 business class... ...
你就好啦,我冇咁多mileages啦,以前香港做嘢用HSBC就有,
而家唔駛工幹又唔會買咁多嘢儲唔到幾多。

男爵府

回覆 眼訓 的帖子

我俾我老公坐 first class, 佢仲爽呀!!! 15hr flatbed 仲有魚子送香檳!!

男爵府

rose-mag 發表於 15-3-17 02:14
你就好啦,我冇咁多mileages啦,以前香港做嘢用HSBC就有,
而家唔駛工幹又唔會買咁多嘢儲唔到幾多。
...

我都係開信用卡... 開下開下就有好多分架喇.... 唔洗怕影響credit score架... :D

首頁

尾頁

跳至