自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好似最後果幾日係得返幾間有得換架, 係咪呢?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

伯爵府

引用:本人於5/9去佐將軍澳3間美心分店都未能換取

原帖由 gc8v 於 14-09-08 發表
本人於5/9去佐將軍澳3間美心分店都未能換取美心黃蓮蓉,
打顧客服務熱線又吾通,留言又吾覆!今日打佐無數 ...
點解吾早d去換?最後幾日有指定門市換。

大宅

回覆:美心無月餅換又吾肯退款

咁唔退款都好正常,佢又唔係全線無哂貨

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實你只係去左3間分店話無...,而美心又的而且確仲有好多分店可以換.......
除非佢自己都知自己全線無得換...否則唔係你要退款就可以退比你...
你自己買左第二d月餅送比人,係你自由選擇.........

或者你可以下次早d換定先 or唔再幫襯佢

大宅

但美心安排左好長時間比人換,
最後有幾間指定必換到,
妳無去?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人地都安排番俾你, 仲想點?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我記得9月6日前全線有得換,9月6日之後係指定門市換,張月餅券寫得好清楚,咁樓主係去指定門市換而無得換?

公爵府

好媽媽勳章

引用:本人於5/9去佐將軍澳3間美心分店都未能換取

原帖由 gc8v 於 14-09-08 發表
本人於5/9去佐將軍澳3間美心分店都未能換取美心黃蓮蓉,
打顧客服務熱線又吾通,留言又吾覆!今日打佐無數 ...
好似問題係在於樓主,多過美心喎。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

你有無睇清楚換領指示先,
9月6日前全線有得換,9月6日之後係指定門市換喎!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我6/9去美心換蓮蓉,佢無貨,話可以改要白蓮蓉,我接受。

別墅

我去佐3間分店,其中兩間都係
指定店。
😭😭😭

侯爵府

我 :
5/9 去換五仁冇貨
6/9 打電話去問, 她說全線暫時冇貨, 但可選擇其他相等價錢既月餅或退款
7/9 仍沒有五仁, 我揀退款, 但只限最平的特價價錢. 我退了$220 不要月餅.

首頁

尾頁

跳至