想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

七月頭我小產左一次, 9月再有bb, 而家係大約有左7個星期。 尋晚突然之間無任何徵兆下下面流血,唔係一兩滴,係好多咁滴落黎。 即刻去睇急症。醫生話暫時咩都做唔到,要過幾日再照超聲波睇下bb點。 好驚,本來下星期照閃閃, 我係咪又小產? d血突然停左,但好驚又無啦啦再流。。。

大宅

引用:七月頭我小產左一次, 9月再有bb, 而家係大

原帖由 liverpoolpool 於 14-09-27 發表
七月頭我小產左一次, 9月再有bb, 而家係大約有左7個星期。 尋晚突然之間無任何徵兆下下面流血,唔係一兩滴 ...
有無血塊?
我6w4day流啡,去左急症,話未有閃閃。
7w轉介去婦科照就有閃閃。
放鬆心情,多訓!
我現在快13w了。

大宅

點解睇急症時佢唔轉你上婦產科病房照﹖
急症無得照通常知道你有懷孕就會轉你上病房嫁喎!上左婦產科病房就會等醫生幫你照. 如果你而家真係好擔心, 不如先搵個私家(婦產科)幫你照左先啦!
點都好, 你而家最重要係瞓床!非必要唔好坐或企. 小心!

侯爵府

引用:七月頭我小產左一次, 9月再有bb, 而家係大

原帖由 liverpoolpool 於 14-09-27 發表
七月頭我小產左一次, 9月再有bb, 而家係大約有左7個星期。 尋晚突然之間無任何徵兆下下面流血,唔係一兩滴 ...
點解冇上病房?
今日有冇book私家?
快check,瞓多D,祝福!

大宅

vickypang 發表於 14-9-27 10:38
點解睇急症時佢唔轉你上婦產科病房照﹖
急症無得照通常知道你有懷孕就會轉你上病房嫁喎!上左婦產科病房就 ...
無血漬血塊,係水狀血不停滴出黎,流左十幾秒就突然停左,但成個廁所全部都係血。好恐怖。
醫生初步照左超聲波,見到胎long, 但太矇見唔到個胎,因為未係好急尿,佢叫我星期一再覆診。佢話因為就算留院都係觀察咩都做唔到,所以我就係屋企休息下

大宅

liverpoolpool 發表於 14-9-27 11:11
無血漬血塊,係水狀血不停滴出黎,流左十幾秒就突然停左,但成個廁所全部都係血。好恐怖。
醫生初步照左超 ...
哦, 原來有照到, 我仲以為佢無照到就咁叫你走.不過你都好博喎, 7月小產9月就有左, 我8月尾先食藥流走左個胎, 西醫都叫我起碼要黎2次正常m先好再造人, 如果唔係都好容易痴唔實. 而中醫就叫我最少3次, 最好半年! 其實我都想快d有, 不過自己又驚接受唔到, 所以而家為有等!

祝bb痴實樓主, 加油!

首頁

尾頁

跳至