自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

db123 發表於 14-10-16 18:01
約70元原價82元即時退個盒减12元
仲有得退盒可以平咁好. 咁要買2枝要夠$120 參加抽獎

男爵府

ada0708 發表於 14-10-22 19:48
題外一問, 我見喜療疤出左隻暗瘡疤痕專用配方, 有無JM用過?
我表妹話有用, 佢話真係去印淡好多, 搞到我都想買枝比我老公用.

別墅

題外一問, 我見喜療疤出左隻暗瘡疤痕專用配方, 有無JM用過?
好似有隻係兒童專用, 我見親子皇最近幾期都有介紹, 仲有15蚊Coupon.

男爵府

暗瘡配方個隻好似都出左好耐啦.我以前用過去疤個隻喜療疤,最近買左兒童專用個隻,比小朋友看門口用

侯爵府

fracfrac_baby 發表於 14-10-25 18:44
仲有得退盒可以平咁好. 咁要買2枝要夠$120 參加抽獎
係藥房買都可以參加, 不過要埋個盒先可以寄返去抽獎, 詳情可以睇返佢地個登記網址.

網上申請: 購買任何喜療護理產品(包括特強喜療妥14克、特強喜療妥40克、喜療妥14克、喜療妥40克、喜療疤除疤啫喱20克、喜療疤暗瘡疤痕專用配方10克及喜療疤兒童專用除疤啫喱20克)滿港幣$120(以淨價計)並於2014年11月8日23時59分或之前登入www.hirufamily.com.hk並上載一張相片(同一張相片內需同 時清楚顯示購買單據正本及其相關吉盒如以下圖示)、連同姓名、電郵及聯絡地址等其他個人資料登記參加抽獎。(網上登記截止日期及時間: 2014年11月8日23時59分) (上載日期及時間依本公司的系統作準) (如已經網上申請便不需再以郵寄寄回)

郵寄申請: 購買任何喜療護理產品(包括特強喜療妥14克、特強喜療妥40克、喜療妥14克、喜療妥40克、喜療疤除疤啫喱20克、喜療疤暗瘡疤痕專用配方10克及喜療疤兒童專用除疤啫喱20克) 滿港幣$120 (以淨價計),並填妥表格,連同有效單一正本收據及其相關吉盒郵寄至黃竹坑業興街11號南匯廣埸A座23樓。若表格容量不足夠,請自行準備信封,並於收據背面填上姓名,聯絡電話,電郵及身分證號碼首4位數字。信封面註明參加「喜療護理系列「喜」飛大激賞」,即可參加大抽獎 (截郵日期 : 2014年11月8日)。(如已經郵寄申請便不需再以網上申請)

侯爵府

fracfrac_baby 發表於 14-10-25 18:46
我表妹話有用, 佢話真係去印淡好多, 搞到我都想買枝比我老公用.
我想問下佢去D暗瘡紅印同黑印都得嗎? 同埋係唔係同喜療疤一樣都可以去埋D疤痕?

男爵府

fracfrac_baby 發表於 14-10-25 18:46
搞到我都想買支比我未來老公用, 佢後生勁多暗瘡, 搞到勁多印

男爵府

ada0708 發表於 14-10-27 17:55
係藥房買都可以參加, 不過要埋個盒先可以寄返去抽獎, 詳情可以睇返佢地個登記網址.

網上申請: 購買任何喜 ...
喜療妥都得? 咁我買每樣買一次, 都可以參加抽獎

大宅

引用:Quote:原帖由+fracfrac_baby+於+14-10-16+

原帖由 db123 於 14-10-16 發表
約70元原價82元即時退個盒减12元
邊間甘平啊?我今日榮華問要$110

首頁

尾頁

跳至