嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

陪月勳章

我女上星期跌親2個膝頭哥,傷口都幾深,勁怕佢有疤,呢隻有用嗎?

大宅

我諗有用, 我見我朋友屋企都有, 佢2個仔好百厭, 成日整親
我都想買支看門口.

男爵府

我小朋友成日都有好多疤同印,我都買左呢支除疤啫喱比佢用, 真係淡左D.

大宅

早前佢FB有分享活動, 你地有無玩, 琴日完, 抽中左我, 好開心.

而家得返個抽獎, 如果去買, 記得keep單

【Hirufamily送你總值超過$70,000禮品!】
想免費去沖繩玩??好簡單,睇吓下面既參加辦法就有機會啦!

【推廣日期】2014年9月19日至10月31日
【參與商戶】 萬寧、屈臣氏、華潤堂及各大特約藥房

【獎品】
頭獎: 雙人連1個小童來回沖繩既機票連酒店 (2名) (各值$14,773)
特別獎: 法國著名廚具Le Creuset 24cm Round French Oven (10名) (各值$4,028)

【參加辦法】
1. 於以上參與商戶買任何喜療護理產品滿 $120(以淨價計)
2. 於網上登記或以郵寄申請, 詳情請瀏覽www.hirufamily.com.hk

仲未完呀! 依家只要 Like呢個page同share呢個 post 仲可以有機會額外贏取法國著名廚具Le Creuset 18cm Round French Oven (價值$2,368)添!

得獎者會係我地既Facebook page公佈, 睇到我地tag 你之後記得Inbox你既姓名、聯絡電話,電郵及身分證號碼首4位數字去我地任何一個喜療系列Facebook Page!(只限香港地區參加)

活動條款與細則: www.hirufamily.com.hk

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至