夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發现老婆在QQ叫第二個男人做老公,人地又叫她老婆,對話重好温兄,個刻真係好想死,質問佢,佢話我對佢唔夠體貼,冇叫她做老婆,所以要揾個心靈安撫對象,她話同個男人未見過,只在QQ聯天,(會有這重事嗎,更都講得出,當我傻嗎?)叫我比次機會比佢,真係好痛,又冇人可傾訴,我自問係冇麥情趣,但绝對唔係壞男人,唔煙,唔酒,唔賭,唔票,日日放工買送番家煮飯凑仔,又掃地做家務,她就日日早出晚歸(開工),自從仔仔出世後,同朋友出去食飯,連五次都冇,所有私人時間都俾晒家庭及仔仔,克盡己任,點解要更對我,有冇顧我感受,她重要大住肚,12月又生多個,我想離婚,但我好唔捨得個仔,法庭多數判比媽咪,唔知點算,好慘

大宅

但佢行為出軌好可能都判比你,
但我覺得你要好好同你老婆溝通下,
而你又諗清楚你自己下一步想點..
如果佢純粹係網上咁做, 而有真係做D左野,
我覺得可以比機會佢, 但要好好同佢講清楚你對E件事既諗法先

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

大住肚,12月又生多個, 應該勾不到佬掛, 生左先算啦

young8888    發表於 14-11-7 11:09
chingoi  Agree  發表於 14-10-15 19:25
Nancy20090615  agree  發表於 14-10-15 13:18
ppyy333  我都系咁話...  發表於 14-10-15 13:16

珊瑚宮

畀面勳章

引用:發现老婆在QQ叫第二個男人做老公,人地又叫

原帖由 yjbaby 於 14-10-15 發表
發现老婆在QQ叫第二個男人做老公,人地又叫她老婆,對話重好温兄,個刻真係好想死,質問佢,佢話我對佢唔夠 ...
你到底係男定女呀?
又話自己大肚手庳,而家又話老婆有問題!

珊瑚宮

畀面勳章

回覆:好傷,無助自己老婆叫别人做老公

大宅

引用:+ +

原帖由 小可愛11 於 14-10-15 發表
好笑。點解d人咁中意做雙性人

別墅

有好多人都只係想簡簡單單有個顧家好老公唔會沙沙滾就好满足,但都有啲人,不甘平淡,可能佢覺得平淡生活過得耐變左習慣覺得悶,如果佢仲愛你,同你老婆溝通下,得閒氹下佢俾啲驚喜佢..了解下係佢覺得太悶太平淡先咁做定因為變左心

複式洋房

之前個,是我代我老婆發的,個時她刚生了大仔,有產後风,而家仔仔得19個月大,Y是她,J是我,baby是我们的仔仔,account是我開的,我們今年三月又有喜,

大肚冇可能勾佬嗎
她們這段關係都唔知有幾耐呢

大宅

我都有試過....成班朋友系一隻GM度玩...
我既另一半可以叫一個女性叫淫婦...果個女性又叫佢淫夫...
仲要系甘多人面前(隻GM入面可以多人聊天)...

仲有好多次俾我發現佢哋有私密添...條女仲有同佢傾過電話..激死我
大家講出來...如果佢唔肯改..自己又真系接受唔到..咪真系分開囉。

睇情況而變.萬一講咗分開..回頭既機會系好低..就算一齊番都唔會耐啦。
我諗個個人都經歷過既事件!

樓主加油...
你老婆仲要大住個肚...偷食都唔會系呢一年啦...
大家講下...

複式洋房

我不是双性人,我只是一個冇助的人,两夫妻用同一個account好出奇嗎?當時我们第一胎,好多都唔識,我所以在這論壇申請一個account,問下问題,學習下。

複式洋房

我好唔捨得個仔,出世到依家都是我主力照顧,

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢肯反轉頭你真係可以當無事發生過?
我的生命由我主宰.

瑪瑙宮

您又返工佢又早出晚歸, 細路邊個湊?

一個女人大緊肚除左諗 bb 出世同第日點湊, 點分配時間照顧個家/老公/大囝, 重會有心情去勾佬同叫人地做老公??? 除左發姣係佢本性, 呢 d 野邊有得迫架, 您都有餵飽佢喇, 唔係點生兩個呀. 家務湊囝有您落手, 淨係無叫佢老婆就嫌您, 佢重想點?

您無叫佢老婆, 佢可以叫您叫佢老婆, 有咩同您傾, 唔係無咩就外求. 重生多個您重忙多 d 重唔得閒理佢, 佢覺得更多野要外求, 兄弟, 老婆係您揀, 您好好諗日後同佢一齊定點, d 細路有個咁 ge 呀媽真係前世.

cffw  Agree  發表於 14-10-24 03:35

大宅

回覆 yjbaby 的帖子

吾係嚇你,個肚係咪你嫁?

別墅

不要乱估了,找机会把您心中的感受,慢慢的跟他讲。 有可能的话,找辅导员谈一下。 事情可能不尽是您脑中的想法一样。 她跟您的沟通可能有一些问题。 不是您不好,但是要把问题找出来解决。

williskg    發表於 14-11-2 16:47

男爵府

育兒性格勳章

gigi1020 發表於 14-10-15 12:15
大住肚,12月又生多個, 應該勾不到佬掛, 生左先算啦
X2

珍珠宮

雖然你老婆唔岩,但罪不至離婚丫,佢可能想有人關心呢,你試下多d叫佢關心下佢,其實大住肚都好辛苦咖

公爵府

2024年龍年勳章

小可愛11 發表於 14-10-15 12:23
你真利害!!!

大宅

一係叫佢俾晒之前d聊天記錄你睇, 想知有無發生過d咩, 睇下記錄通常就會知道喇,
睇完再考慮下一步點行, 唔好咁衝動, 可能你老婆真係係網絡世界搵個安撫對象呢

複式洋房

她就係每次傾完都delete哂的record至死,今次都事更岩比我發現至知,

首頁

尾頁

跳至