懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人剛剛1號做完刮宮手術,其實都唔知係唔係"賴"得就"賴",在我4星期時,我的姨媽無端端問我有了幾耐,我話大約一個月,點知佢話都幾危險,佢這話一出, 我媽已經講笑話佢黑心,但好的永遠不會發生,在之後的2個星期內,我真的小產了!我唔知點面對所有已知我有了的親戚朋友!特別是我老公的屋企人!又唔明點解自己親戚會咁樣?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁未夠3個月真係危險架wo,,
佢可能想你小心d提醒你ja 唔好咁上心

養好身子 再黎過!!

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係呀, 未夠3個月會唔係好stable......我果時仲有流啡.....好彩之後無事

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

跟據科學家估計, 約有50%受精卵唔可以"出世"
而當中大部份係响12wk前走嘅! 所以.. 唔關你媽媽事呀!

伯爵府

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 minimela 於 08-3-8 00:08 發表
本人剛剛1號做完刮宮手術,其實都唔知係唔係"賴"得就"賴",在我4星期時,我的姨媽無端端問我有了幾耐,我話大約一個月,點知佢話都幾危險,佢這話一出, 我媽已經講笑話佢黑心,但好的永遠不會發生,在之後的2個星期內,我真的小 ...

通常有咗唔夠3個月都唔會同人講住, 因為怕bb小器. 我之前–知道自己有咗, 即刻同所有人講, 到7weeks 時小產咗. 所以我今次到13個week 先同人講.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實你親戚都想提點你姐, 吾好敢上心啦!! E+最緊要調理好自己O既身體, 睇下中醫食番D補品。下次最好胎左3個月先公布天下好D。

子爵府

其實小產係因為bb本身有問題,應該唔關你姨媽講左呢句說話事o既~佢話都幾危險,係因為頭三個月個胎未穩o者~

複式洋房

多謝各位關心!我都有想過3個月後再黎過,但現在仲有陰影!如果想看中醫!請問你們知不知荃灣邊個中醫OK的!

首頁

尾頁

跳至