使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆:版主,聽聽大家的意見吧

真係要啲時間

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

依家點評D公仔都出唔到了

侯爵府

點解連公仔都冇埋架

侯爵府

點解連公仔都冇埋架

子爵府

BK Milk勳章

顏色真的太花. 太sharp. 睇得耐.. 頂唔住..

公爵府

私人訊息.提醒.無左閃閃.....有無搞錯 ?

男爵府

回覆:版主,聽聽大家的意見吧

唔敢upgrade, 有無人可以screenshot 黎睇下?

男爵府

2024年龍年勳章

點解有D人可用到點評?我都係用電腦睇, 但我用唔到點評.
圖案又用唔到, 現只可用文字.

個人資料太隱閉, 要自己CLICK入去才知有無私人訊息. 以前係左上角一眼就望到, 有訊息先入去睇, 超方便, 依家要自己CLICK入去CHECK, 好麻煩.

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

現在不能回覆引用別人~~回覆不能打字,空白框框,點評空白框框,點公仔回唔到..想點呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

公爵府

我要舊版.

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:冇錯,+好花之餘仲要+click+幾次至搵到自己+

原帖由 Miffylui 於 14-10-28 發表
冇錯, 好花之餘仲要 click 幾次至搵到自己 post 嘅帖, 睇訊息/提示又要搵... 一啲都唔 user friendly~ ...

simple is the best~

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係喎~

點評連公仔都無埋~ !!!

仲有, 可唔可以唔好用鮮橙色!

眼都盲!!

禁止訪問

引用:點解我點評只可以打公仔, 人地可以打字

寶石宮

引用:Quote:milktealai 發表於 14-10-28 13:45

原帖由 sasa0208 於 14-10-28 發表
你想講乜?冇字嘅?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 14-10-28 發表本

原帖由 milktealai 於 14-10-28 發表
你想講乜?冇字嘅?
電腦回到

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 14-10-28 發表本

原帖由 milktealai 於 14-10-28 發表
你想講乜?冇字嘅?
打錯

係電腦回唔到

大宅

sasa0516 發表於 14-10-28 12:24
我都好想問 唔係無左點評? 為咩我見到有人重可以點評既?

係LU.... 我都想問....!

我淨係喺個box度見到"一般用戶組不支援文字輸入".... 真係唔係好明囉....!

寶石宮

引用:Quote:原帖由 milktealai 於 14-10-28 發表

原帖由 sasa0208 於 14-10-28 發表
打錯

係電腦回唔到
都要煩幾日

象牙宮

milktealai 發表於 14-10-28 14:58
都要煩幾日
用得返喇

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

現在沒事,等一陣會唔會又回到

首頁

尾頁

跳至