親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

可以 fax 去邊要求更改呀

Thank u thank you

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:可以+fax+去邊要求更改呀Thank+u+thank+you

原帖由 chickenwing2006 於 14-11-10 發表
可以 fax 去邊要求更改呀
Fax返金鐘,圈返錯處,佢會一日時間cancel,之後可以再做過,但如果明天就去就要落地簽證啦。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 chickenwing2006 於 14-11-10

原帖由 yuyu.c 於 14-11-10 發表
Fax返金鐘,圈返錯處,佢會一日時間cancel,之後可以再做過,但如果明天就去就要落地簽證啦。

...
thanks thanks

複式洋房

回覆:朋友台證打錯了資料

我上次去到先發現錯,即刻去簽証counter改返,好快

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我上次去到先發現錯,即刻去簽証counter改

原帖由 floaidan 於 14-11-11 發表
請問要不要比 $$ ?? 朋友星期日出發,今日 fax 去改

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

floaidan 發表於 14-11-11 11:25
我都試過

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 14-11-11 11:33
請問要不要比 $$ ?? 朋友星期日出發,今日 fax 去改
唔洗俾錢架

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+14-11-11+11

原帖由 lovebobo 於 14-11-11 發表
唔洗俾錢架
我姑仔上次,去到先知錯 passport no , 要比 nt $300

翡翠宮

chickenwing2006 發表於 14-11-11 12:24
我姑仔上次,去到先知錯 passport no , 要比 nt $300
我都係錯passport no. 唔洗俾錢喎

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+14-11-11+12

我都係錯passport no. 唔洗俾錢喎
佢話自己 k0123xxxx , 打左KO123xxxx ,就要比 $$$

翡翠宮

chickenwing2006 發表於 14-11-11 12:34
佢話自己 k0123xxxx , 打左KO123xxxx ,就要比 $$$
你姑仔係咪近排去架? 唔知係咪以前唔洗俾錢而家要俾呢? 樓上有JM話佢都試過, 唔知佢洗唔洗俾錢呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+14-11-11+12

你姑仔係咪近排去架? 唔知係咪以前唔洗俾錢而家要俾呢? 樓上有JM話佢都試過, 唔知佢洗唔洗俾錢呢? ...
我姑仔八月去架,去到先知打錯,見 NT $300 是但啦

大宅

回覆:chickenwing2006 的帖子

如未出發,重新再做多次網上簽証就得

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+lovebobo+於+14-11-11+發表你

原帖由 chickenwing2006 於 14-11-11 發表
我姑仔八月去架,去到先知打錯,見 NT $300 是但啦
唔通近排先要俾錢?不過我聽過好似可以去金鐘整返

男爵府

屋企人7月尾去, 其中一個填錯 passport no. 因換咗新證, 但填咗舊證號碼, 去到果邊有落地簽證counter, 即時改番, 無需費用
做隻快樂自由豬

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:屋企人7月尾去,+其中一個填錯+passport+no.

原帖由 4305alice 於 14-11-11 發表
屋企人7月尾去, 其中一個填錯 passport no. 因換咗新證, 但填咗舊證號碼, 去到果邊有落地簽證counter, 即時 ...
可能各關員處理手法唔同掛

男爵府

同一團人, 另外一個出生年份打錯, 去到先發現, 同樣去落地簽證counter, 即時改番, 無需費用!! 佢地兩個都係三粒星香港永久居民
做隻快樂自由豬

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:同一團人,+另外一個出生年份打錯,+去到先發

原帖由 4305alice 於 14-11-11 發表
同一團人, 另外一個出生年份打錯, 去到先發現, 同樣去落地簽證counter, 即時改番, 無需費用!! 佢地兩個都係 ...
我姑仔自由行,唔知有冇分別,希望我朋友下星期跟團順利

男爵府

我屋企人都係自由行呀!!
做隻快樂自由豬

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+14-11-10

原帖由 yuyu.c 於 14-11-10 發表

...
打電話去問,成日錄音 ..... Calling operator

首頁

尾頁

跳至