美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

我喺樂天10樓免稅店買的tony moly gold snail mask , 比巿面上買嘅,少咗24k 字樣,請問我係唔係買錯咗?

子爵府

引用:我喺樂天10樓免稅店買的tony moly gold sna

原帖由 BabyRonXo 於 14-11-23 發表
我喺樂天10樓免稅店買的tony moly gold snail mask , 比巿面上買嘅,少咗24k 字樣,請問我係唔係買錯咗?
...
我啱啱去完返嚟,佢應該有一款係寫有24k。
你呢款幾錢一張?

男爵府

回覆:BabyRonXo 的帖子

snail mask 有分2種,一隻係呢個,另一種係24k再貴d嘅。你呢只幾錢幾多塊

男爵府

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+BabyRonXo+於+14-11-23+發表

原帖由 guigui82 於 14-11-23 發表
我啱啱去完返嚟,佢應該有一款係寫有24k。
你呢款幾錢一張?
我呢款喺樂天duty free 買USD127, 叫2+1 set, total 30片

男爵府

開心吸收勳章

引用:snail+mask+有分2種,一隻係呢個,另一種係

原帖由 RN79 於 14-11-23 發表
snail mask 有分2種,一隻係呢個,另一種係24k再貴d嘅。你呢只幾錢幾多塊
我知snail masks 分2種,另一款就咁叫snail hydro gel mask, 我另一款有gold , 但無寫24k.
所以我好混亂

珍珠宮

環保接龍勳章

子爵府

引用:Quote:原帖由 RN79 於 14-11-23 發表snail

原帖由 BabyRonXo 於 14-11-23 發表
我知snail masks 分2種,另一款就咁叫snail hydro gel mask, 我另一款有gold , 但無寫24k.
所以我好混亂:si ...
係呀有隻普通蝸牛面膜,冇個gold字,平好多,幾大張一包咁賣。另隻有寫‘gold 24k\' 字樣,明洞Tony Moly買Won6000一張。
但你呢隻只有gold, 冇寫24k, 我冇見過喎。唔知係咪新嘢。

男爵府

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+BabyRonXo+於+14-11-23+發表

原帖由 guigui82 於 14-11-23 發表
係呀有隻普通蝸牛面膜,冇個gold字,平好多,幾大張一包咁賣。另隻有寫‘gold 24k' 字樣,明洞Tony Moly買 ...
因為行明洞時我無特別留意tony moly , 所以唔知舖頭同duty free 有唔同

首頁

尾頁

跳至