懷孕前後

跳至

首頁
45678...16

尾頁

大宅

引用:我last+m係11月16,下星期睇醫生,想返起未

原帖由 fb3mi 於 14-12-30 發表
我last m係11月16,下星期睇醫生,想返起未知有左呢幾個星期,飲過咖啡同紅酒,又做過推淋巴機同用導入導出 ...
既然已過左去,唔好諗了,而家開始要樣樣小心呀

別墅

hi~新手媽媽報到!! 預產期係8月5日, 而家9 week.
尋日啱啱見完醫生, 第一次見到BB同聲心跳, 安心咗好多!!
第一次做媽媽, 好多嘢都唔識, 多多指教~!!

大宅

fb3mi 發表於 14-12-30 00:18
我last m係11月16,下星期睇醫生,想返起未知有左呢幾個星期,飲過咖啡同紅酒,又做過推淋巴機同用導入導出 ...
我個LMP同你一樣, 都係11月16日,我都因為飲食驚過一排,
我12月12日, 個日走左去食BUFFET, 又魚生, 又食長腳蟹, 又飲凍野.........

後尾12月17日未來M, 咪驗下囉, 點知有左......然後先有人講, 唔可以食呢D野, 尤其係蟹呀......

大宅

回覆:2015年8月預產期羊媽媽揮手區

我last M 係11月6日,12月頭check 到有左,first check up 係5 jan..,what\'s app group 可以加我嗎?

我已經嘔,胃氣頂,冇胃口食野,日日瞓係屋企

大宅

引用:我last+M+係11月6日,12月頭check+到有左,

原帖由 kissobaby 於 14-12-30 發表
我last M 係11月6日,12月頭check 到有左,first check up 係5 jan..,what's app group 可以加我嗎?

我 ...
我都無乜胃口

禁止訪問

回覆:Jlyan028 的帖子

大宅

今日照左,未有閃閃
醫生話比啲時間佢
估計係5-6週
未仲口係8月尾定9月
希望下次見到閃閃,加油

別墅

我8月頭, 新手好緊張...

洋房

回覆:2015年8月預產期羊媽媽揮 ...

你地好呀!我上次mc係11月7。。預產期係咪應該8月架?下星期會睇婦科啦!緊張~~ (咩都唔識噢。。)

伯爵府

HiPP勳章(2)

LMP 11月19,今日6weeks , 頭先照到心跳啦
開心,放心咗好多

醫生話好似綠豆咁大

大宅

8月1號預產~~威爾斯....第一胎好驚阿!!

大宅

引用:LMP+11月19,今日6weeks+,+頭先照到心跳啦+

原帖由 紫色線 於 14-12-30 發表
開心,放心咗好多
想問下大約几大呀?

大宅

引用:Quote:原帖由+紫色線+於+14-12-30+發表LMP+

原帖由 tansilvia 於 14-12-30 發表
想問下大約几大呀?
即係几多cm ?

複式洋房

我預產係8月初,都係第一胎, 都請加我入Whatsapp ar,有時候突然有啲情況好想問下同期既媽媽,謝謝.

複式洋房

引用:LMP+11月19,今日6weeks+,+頭先照到心跳啦+

原帖由 紫色線 於 14-12-30 發表
開心,放心咗好多
我都好想快照到心跳呀,今日忍唔住去book私家睇左先,都要等到1月12...好期待同粒米say hi

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 紫色線 於 14-12-30 發表LMP

原帖由 tansilvia 於 14-12-30 發表
想問下大約几大呀?
我見到寫住CRL 0.28 cm,應該係呢個

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 紫色線 於 14-12-30 發表LMP

原帖由 Alissson 於 14-12-30 發表
我都好想快照到心跳呀,今日忍唔住去book私家睇左先,都要等到1月12...好期待同粒米say hi

...
到時幾多weeks ?
我驚 weeks 數細,所以聽其他jm分享,話飲啲水谷膀胱,就真係肚照都照到啦

複式洋房

到時應該係7w3d。見有啲jm話6w都照到。希望我到時都ok 啦.

洋房

你哋好呀!我預產期係8月18!我12月17號照咗u/s, 1/3再去照閃閃!好期待!

可以加我入whatsapp group嗎?

大宅

紫色線 發表於 14-12-30 23:28
我見到寫住CRL 0.28 cm,應該係呢個
0.28 ,............... 我見我個張寫住 1.5CM 喎 .. 但仲未有閃閃
即刻好驚呀

首頁
45678...16

尾頁

跳至