網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有一排冇淘零食了, 自從之前扣關扣得耐, 我下午問左dimbuy 佢話宜家拒收野食, 所以我要揾過間可送上九龍區住家, 可集運野食既,麻煩曬大家~~ 同埋最好可以自己網上落單~

翡翠宮

回覆:求集運介紹~可運野食上門既

立信可以,不過無自助落單。你問佢哋記錄,佢會列出已收到嘅單號。

大宅

回覆:lyh80115 的帖子

icic, 唔該你呀

大宅

可以順便問埋大家, 邊間可集運埋輕汽球既汽??

象牙宮

永捷利都得呀!

大宅

引用:永捷利都得呀!

原帖由 無話可說 於 15-01-21 發表
永捷利都得呀!
謝謝~

伯爵府

回覆:popolau 的帖子

我都準備淘呀但等過左年先

象牙宮

引用:我都準備淘呀但等過左年先

原帖由 樂癲肥熊餅 於 15-01-21 發表
我淘左少少,今日收貨喇,你買咩好野食?

大宅

引用:我都準備淘呀但等過左年先

原帖由 樂癲肥熊餅 於 15-01-21 發表
我打算買黎過年食~~~~

大宅

引用:Quote:原帖由 樂癲肥熊餅 於 15-01-21 發表

原帖由 無話可說 於 15-01-21 發表
我淘左少少,今日收貨喇,你買咩好野食?
我自己買五香鳳爪, 第一次準備試鴨舌,
幫我fd買:花酥餅,豆干, 鴨頸,黑糖麥芽餅, 雞翼。。。
我fd 買得多d

大宅

前排用新世代運左小量食物-水果乾
今日到左 運前問左有小量食物O吾OK
佢地話可以 係自助落單.

伯爵府

回覆:popolau 的帖子

我必急,過年前易中招,所以等下先

伯爵府

回覆:無話可說 的帖子

買樂癲肥熊餅,夠好未其實想買星球棒棒糖啦

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

我睇呢到D JM介紹的,用新世代運OK

象牙宮

引用:Quote:原帖由 無話可說 於 15-01-21 發表我

原帖由 popolau 於 15-01-22 發表
我自己買五香鳳爪, 第一次準備試鴨舌,
幫我fd買:花酥餅,豆干, 鴨頸,黑糖麥芽餅, 雞翼。。 ...
鴨舌呀,有興趣,好食記住掉link上黎呀!

大宅

引用:Quote:原帖由 popolau 於 15-01-22 發表我

原帖由 無話可說 於 15-01-22 發表
鴨舌呀,有興趣,好食記住掉link上黎呀!
okok, 如ok 既話

大宅

最後因時間問題其他都放假了, 用了永捷利, 因第一次用其他, 覺得佢都ok~~~至於食物方, 我覺得黑糖餅ok~~~

大宅

我問過buyup可以運野食
但最好連埋其他野一齊寄

談自己 只有自卑 屬於我.

男爵府

淘集宅配 肯收違禁品,
淘集宅配 香港集运 首重16元续6元 ,20公斤免首重 ,30公斤免住宅费 http://mhkd.taobao.com/?spm=2013.1.1000126.2.9uFtJH
淘集宅配大货香港派送.优惠!重量多更优惠 : 200公斤免费首重按3.5元 ,300公斤上免费首重/3元 , 1000公斤上免费首重/2.5元 ; 體積重量体积计算长*宽*高/6000; 大型家私加工原料 电器 沙发 床 地板磚木地板 裝修材料大件 空调 空調機器等機械設備 跑步機 摩托车等運動器材,都可以代发到香港
淘集宅配香港集运 http://item.taobao.com/item.htm?id=22171792712
淘集宅配派送区域:服务地区:香港岛、九龙、新界.
不派送服务区域包括:不送地区:离岛( 包括大屿山的香港国际机场、东涌、愉景湾、马湾、柏丽湾、长洲、坪洲、塔门州、南丫岛、蒲台岛、果洲、索罟群岛、吉澳洲、龙鼓洲、医院及 政府部门收送)(货运公司.码头.仓库.船运公司)

男爵府

永捷利集運 可運違禁品 ,免費存貨没有時間單數重量限制服務,助香港淘友隨心所欲想淘就淘,服裝、鞋包、化妝品、粉劑、液體、食品、家私家具、花卉樹木、裝修材料、各類電器、機器設備、運動器材等所有大小件貨物都可一起轉運快遞香港 . 永捷利運貨唔可以長過兩米,加收一百蚊最多到三米,好似唔系咁適合運傢俬 .
永捷利集運 又平又快,仲可以運禁品 , 客服仲好有禮貌,有時仲會講笑!貨到齊又有張表比你點數,唔使自己係咁入速遞名同單 .
永捷利集運 可運違禁品, 服務態度好,回覆快,包裝好,會負責, 又幾好人又幾老實喎~ 俾你地參考下
永捷利集運 http://shop33904245.taobao.com/s ... c0ee57cebf4804f.htm

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D2

首頁

尾頁

跳至