自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:Quote:原帖由 skyfree333 於 15-02-23 發表

原帖由 cathy247 於 15-02-23 發表
你放心我無咁傻為個咁既人嬲咁耐
我媽成日話嬲人發脾氣會死好多細胞
我都成日遇到依d人諗起就激心

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:其實佢唔賣咪算,搵過第二問,使乜咁激動?

原帖由 TJ040 於 15-02-22 發表
其實佢唔賣咪算,搵過第二問,使乜咁激動?
係囉,好小事姐。

伯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

引用:其實佢唔賣咪算,搵過第二問,使乜咁激動?

原帖由 TJ040 於 15-02-22 發表
其實佢唔賣咪算,搵過第二問,使乜咁激動?
同問,如果佢whatsapp我話唔賣畀我仲block埋我的話,我唔會再打電話畀佢,仲會覺得好開心添唔賣仲好,我可以幫襯平果間

都講明唔賣囉,你咪當佢有問題,使乜打去問清楚原因呢?盞浪費大家時間。

伯爵府

其實真係好小事, 買賣過程雙方我都唔覺有錯, 買方想買到最平好正常, 賣方亦有權唔賣. 網上乜人都有, 何解認為做生意一定要有禮貌, 家家有求...唔賣一個唔會無飯開掛?

但係我覺得問題係......你真係網上開名唱緊佢喎. 但係你自己又話好小事. 你....又係"純呻"嗎?

伯爵府

回覆:YAHOO拍賣化妝掃賣家態度奇差 仲恐嚇我唔好亂講野!

其實人地block 得你,你又打電話又sms jer 住人做乜

伯爵府

BK Milk勳章

引用:本身我只係想買支化妝掃 無諗過咁激氣 sorr

原帖由 cathy247 於 15-02-22 發表

本身我只係想買支化妝掃 無諗過咁激氣 sorry會比較長 比我 ...
我諗好大可能佢以為你係行家玩野。

首頁

尾頁

跳至