自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

上年年尾喺呢間店訂星加坡練習,到今日仲末收得齊!
Facebook問幾時有嘅留言被delete,whatsapp又唔覆!打電話去問又cut 線,我可以點?
睇返原來呢間野有前科,有無人試過收唔到貨而報警?我已經向消委會投訴,仲有無野可以做?

補充:消委會只會作調解。老實講,錢數目唔係多,不過店主回覆或者無回覆嘅行為令人非常氣憤。
我依店主指示比錢,預計會收貨,而非一番交涉後以一句"refund"了事!咁係咪即係集資買貨,收到其他數就比返我?!當無事發生呀?

大宅

回覆:我可否報警?投訴網上書店rexyxle shop!

補充,因為估唔到要拖咁耐,入數紙已經掉咗,報警會受理嗎?

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好似早排fb 好多人投訴佢收錢後冇貨比人

wcpcelia    發表於 15-5-4 09:06

大宅

引用:好似早排fb 好多人投訴佢收錢後冇貨比人

原帖由 cnynicole 於 15-03-02 發表
好似早排fb 好多人投訴佢收錢後冇貨比人
唉!當初無留意 d comment,點知真係衰到咁。完全失蹤,whatsapp睇咗又唔覆,電話又cut線

翡翠宮

無入數紙,但你月結單都應該有寫過咗數去邊個戶口架?

大宅

引用:無入數紙,但你月結單都應該有寫過咗數去邊

原帖由 Dwmn 於 15-03-02 發表
無入數紙,但你月結單都應該有寫過咗數去邊個戶口架?
係喎!我睇返record先!多謝你

大宅

頂!!間野又剷走facebook留言!仲扮whatsapp有事!無賴到頂點!

wcpcelia    發表於 15-5-4 09:06

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:頂!!間野又剷走facebook留言!仲扮whatsa

原帖由 mamisdevil 於 15-03-02 發表
頂!!間野又剷走facebook留言!仲扮whatsapp有事!無賴到頂點!
希望追得返! 聽聞老闆好寸咀,仲會鬧個客同咒人哋小朋友.之前見到受害者cap 圖同佢對質

伯爵府

我買過一次都怕怕,勁拖,唔想同佢對鬧,忍佢,收到貨冇下次

大宅

我都係呀,上年12月訂左3本書。佢成日都話會寄出,但到而家都無貨收囉。

wcpcelia    發表於 15-3-4 08:43

侯爵府

黑店

大宅

引用:我都係呀,上年12月訂左3本書。佢成日都話

原帖由 sheung_28 於 15-03-02 發表
我都係呀,上年12月訂左3本書。佢成日都話會寄出,但到而家都無貨收囉。

...
咁你諗住點?佢剷咗facebbok d追貨留言,而家又扮whatsapp有事。

大宅

引用:Quote:原帖由 sheung_28 於 15-03-02 發表

原帖由 mamisdevil 於 15-03-02 發表
咁你諗住點?佢剷咗facebbok d追貨留言,而家又扮whatsapp有事。
我有尋日再fb佢,佢又話呢一兩日會寄出。所以我再等一等

男爵府

好媽媽勳章

大宅

回覆:sheung_28 的帖子

希望真係收到,不過條氣真係好唔順,咁做生意都有嘅?!
我向消委會投訴店主拖延時間,玩失蹤,末有回覆。

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

因為佢唔係本本exercise都影相, 咪打算買前問佢邊本新加坡o既英文作文較適合HK P.4程度, 佢答得好無禮貌好似唔願答咁, 所以我無幫襯佢, 之後就聽到好多負評, 好彩無幫襯!

希望你地盡快追得返D貨啦

大宅

我仲想遲啲訂,多謝大家提點!

大宅

呢間我見之前係FB 好多媽媽都投訴, 個買家仲話有乜事揾佢地個律師, 好串咀, 希望唔好再有媽媽受騙~~~

大宅

回覆:joey0904 的帖子

係!快啲推返上去!免得又有人受損騙!!

男爵府

好媽媽勳章

PUSH

首頁
12345...9

尾頁

跳至