自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

回覆:我可否報警?投訴網上書店rexyxle shop!

d人在fb 落order, 跟住店主就叫人whatsapp 落單,單係睇咁樣落單已夠亂!

仲有,好心店主舊單未清就唔好post 新書叫人落新單!

還有,12月訂時就話面交書及錢,冇運費;1月就話要寄貨,即要運費,仲要不論張單何時落,即時生效!要運費,我洗鬼揾你訂?!何謂對客戶承諾都未曉,學咩人做生意?

要人訂幾本書等你兩個月(什至更耐)叫耐性?!唔係呀馬?

水晶宮

d人在fb 落order, 跟住店主就叫人whatsapp 落單,單係睇咁樣落單已夠亂!

還有,12月訂時就話面交書及錢,冇運費;1月就話要寄貨,即要運費,仲要不論張單何時落,即時生效!要運費,我洗鬼揾你訂?!何謂對客戶承諾都未曉,學咩人做生意?

水晶宮

大宅

引用:d人在fb 落order, 跟住店主就叫人whatsapp

原帖由 birdbird 於 15-03-04 發表

仲有,好心店主舊單未清就唔好po ...
你也是受害者嗎?
不如大家講吓追貨追成點,拖咗幾耐。

公爵府

我之前係佢度睇中左本書, 上網搵過原來商務都有, 仲要一樣價錢 (仲諗住網購會平啲)

最後去左商務買, 唔使煩.. 好彩咋...

子爵府

係勁拖。。。
等等等,問又唔應。

子爵府

畀面勳章

引用:請問係邊間呀??可否pm我個書店名?

原帖由 marykk 於 15-03-04 發表
請問係邊間呀??可否pm我個書店名?
Recyxle shop

水晶宮

引用:Quote:原帖由 birdbird 於 15-03-04 發表d

原帖由 mamisdevil 於 15-03-04 發表
你也是受害者嗎?
不如大家講吓追貨追成點,拖咗幾耐。
我12月中whatsapp 落order, 店主冇叫過我入數。我1月中、2月追过訂單,店主回覆快將有貨。到現在,店主冇影!

由於我毫無金錢算失,所以我不會再追貨,但我覺得這間書店好有問題!

侯爵府

引用:Quote:原帖由 marykk 於 15-03-04 發表請問

原帖由 saberlily 於 15-03-04 發表
Recyxle shop
thanks

子爵府

之前聽過呢間野有問題
幫推

大宅

之前買過都好地地,仲會親自送貨。但12月買個轉我前日先收齊,一時又話寄平郵,一時又叫你自費寄掛號。
好啦,又話1月尾會有齊貨,到1月尾又話唔夠數比唔到我。
到我2月中再追佢,佢話明天寄比我(個日係13/2),之後我去左10日旅行,回到香港仲未收到就再追,佢先send張相來話明天寄出,好在都收齊。
我以後唔會再幫襯!我明白,訂購需要時間,但講明幾時有就冇問題,佢都唔嘅,要人下下追都煩啦!

大宅

好悶,店主又扮whatsapp有事,無哂資料出唔到貨。
到底佢仲有咩籍口末用過?!

禁止訪問

公爵府

引用:上年年尾喺呢間店訂星加坡練習,到今日仲末

原帖由 mamisdevil 於 15-03-02 發表
上年年尾喺呢間店訂星加坡練習,到今日仲末收得齊!
Facebook問幾時有嘅留言被delete,whatsapp又唔覆!打 ...
Push

伯爵府

呢間野真係要black list 佢

男爵府

我初初買過一次服務好好架。
12月再訂, 見冇咩反應米問佢幾時去開呢頭送貨囉, 佢回voice mesaage比我 \"話冇貨送咩比你? 冇啦啦做咩要去XX送風比你呀?\" 我聽到呆左 , 訂貨時冇講明係預訂要等, 一心問下幾時來開呢區會送貨因唔係時時有人收貨, 點知佢咁答
算 del埋間shop, 佢以前真係做得好架。 可惜(>﹏<)

大宅

牛年勳章

我1月頭入錢訂書,上星期突然醒起就追佢,佢話pack緊,但到今日都未收到呀,一句講晒,無下次!

大宅

有怨無路訴嘅JM ,大家响呢度繼續啦。希望有傳媒見到會報導,或者警愓一下其他JM。

我個人已向消委會投訴,但佢哋只會調解。
向報紙投訴要比個人資料,我又怕會比店主找麻煩,始於佢有我地址同電話,佢過往嘅用詞態度都令我非常不安,我怕佢會唔知做d咩。

大宅

我都中左招聖誕前入錢,而家都未收到

別墅

我都喺12月尾訂咗套書,到依家都無

首頁
12345...9

尾頁

跳至