自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好急搵沙田或馬鞍山區嘅銀行保管箱,打左好多電話都無呀。。。有冇人知邊豎仲有得租呀?

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

火炭中銀有冇問過?

公爵府

我問黃中仙, 佢話最少排20年........
荃灣南商有, 不過比較貴....

我用緊南商, 想找葵涌平d, 都排左兩年.....未有

水晶宮

i got one after waiting for 3 years

禁止訪問

複式洋房

回覆:Phoebe_snufkin 的帖子

我真係走寶。。本來侵日打去仲有二個,點知今日再打去已full....哭崩呀~

複式洋房

回覆:maymaymama2405 的帖子

Maymay mama....唔該晒,等我問下先。

已刪除用户

回覆:急租銀行保管箱

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆 TRIPLEYAU 的帖子

上年在中環大眾銀行租, $,1,000 一年

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:好急搵沙田或馬鞍山區嘅銀行保管箱,打左好

原帖由 TRIPLEYAU 於 15-03-18 發表
好急搵沙田或馬鞍山區嘅銀行保管箱,打左好多電話都無呀。。。有冇人知邊豎仲有得租呀?

...
住宅區ㄧ般祗留給熟客/大客,中環大把吉箱~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

複式洋房

回覆:大力大力 的帖子

我地依d草根媽媽又點會係大客丫。。。無陰公囉。。要走出中環

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:好急搵沙田或馬鞍山區嘅銀行保管箱,打左好

原帖由 TRIPLEYAU 於 15-03-18 發表

...
美孚中銀

複式洋房

回覆:lily_liu817 的帖子

謝謝各位幫忙,我最後好彩地响火炭搵到啦。。唔該晒

首頁

尾頁

跳至