想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我40+,第一次IVF失敗(一次鮮胎,一次雪胎),考慮緊做唔做第二次IVF,但怕成功率低。想知有無40+JM做第二次IVF成功?

別墅

回覆:Snoopyva 的帖子

你係邊度做嫁?台灣定香港?邊間?可以分享下嗎?

別墅

引用:我40+,第一次IVF失敗(一次鮮胎,一次雪胎)

原帖由 Snoopyva 於 15-03-21 發表
我40+,第一次IVF失敗(一次鮮胎,一次雪胎),考慮緊做唔做第二次IVF,但怕成功率低。想知有無40+JM做 ...
因為我都40了

大宅

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章

回覆:有無40+JM做第二次IVF先成功

有,第一次(1次鮮,4次雪,第2次雪成功但之後11w冇咗心跳),第二次(做咗1次鲜巳成功,仲有3粒雪緊)。43+,下星期预產,努力别灰心

男爵府

引用:有,第一次(1次鮮,4次雪,第2次雪成功但之

原帖由 sammichang 於 15-03-21 發表
有,第一次(1次鮮,4次雪,第2次雪成功但之後11w冇咗心跳),第二次(做咗1次鲜巳成功,仲有3粒雪緊)。43+, ...
恭喜!你找那個E 生?

侯爵府

有,第一次(1次鮮,4次雪,第2次雪成功但之後11w冇咗心跳),第二次(做咗1次鲜巳成功,仲有3粒雪緊)。43+, ...
恭喜您

可分享邊度做?

大宅

回覆 WOOMAY514 的帖子

我係仁安做。

大宅

回覆 sammichang 的帖子

恭喜你! 見到你成功,比到我有少少希望呢個歲數都可以成功。

請問你係邊度做?

大宅

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章

引用:回覆 sammichang 的帖子恭喜你! 見到你成功

原帖由 Snoopyva 於 15-03-21 發表
回覆 sammichang 的帖子

恭喜你! 見到你成功,比到我有少少希望呢個歲數都可以成功。
威院江醫生

別墅

請問做左幾錢??仁安!

別墅

你放幾粒?1or 2?

首頁

尾頁

跳至