懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

打電話產檢同結構檢查都係1000蚊。
請問有人睇過嗎?
想問下部機夠唔夠高清晰?醫生夠詳細嗎?
結構檢查有CD同照片送冇?
thank you~

心態,心態,心態,一個人的心態非常重要!

男爵府

回覆 君ma 的帖子

Hi,我尋日都有覆到相關事係以下呢個post,睇下幫5幫到妳?
請問揾楊添榮醫生照結構好嗎?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13885062&fromuid=614679

另外,答埋妳吖,無CD架(佢收咁平....),但佢會畀妳先生拍片&拍照

大宅

引用:回覆 君ma 的帖子Hi,我尋日都有覆到相關事

原帖由 JoCh 於 15-03-28 發表
回覆 君ma 的帖子

Hi,我尋日都有覆到相關事係以下呢個post,睇下幫5幫到妳?
thanks,

男爵府

MommyPanel勳章

我第一胎搵佢照,收800,已經係2013年,所以加左價都無法,佢已經最平,有相比你但無cd,今次第二胎都搵返佢照,我自己覺得照到健康就足夠,其餘野費時擺係屋企。

Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

別墅

平不過好廢

大宅

引用:我第一胎搵佢照,收800,已經係2013年,所

原帖由 happymap2013 於 15-03-28 發表
我第一胎搵佢照,收800,已經係2013年,所以加左價都無法,佢已經最平,有相比你但無cd,今次第二胎都搵返佢 ...
係,最重要部機子夠清晰,醫生夠詳細就最好喇。
請問需要很早book時間嗎?因為我已經19週多了,

男爵府

回覆:九龍彌敦 楊添榮醫生

其實佢當產檢做,$1000, 產檢有d貴

伯爵府

引用:平不過好廢

原帖由 LiPoPo 於 15-03-28 發表
平不過好廢
唔平喎。普通產檢1000。

男爵府

MommyPanel勳章

君ma 發表於 15-3-29 12:13
係,最重要部機子夠清晰,醫生夠詳細就最好喇。
請問需要很早book時間嗎?因為我已經19週多了,
清晰兼且佢送左一幅4d比我睇仔仔個樣,問佢野又肯答。我已book第二胎已經係黎緊13號,已經21週,想約早啲都已經full哂
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

大宅

回覆:君ma 的帖子

楊醫生好有經驗,有問必答

男爵府

部機好新同好清,有耐性,可以慢慢問問題,佢會好樂意答你..不過無CD, 只得相.月頭照左結構, 都係$1000, 仲送左1張4D相

別墅

咁佢照結構時有冇講晒 心肝脾肺腎個d架?因為我16号都去照,怕佢好似普通產檢咁!thx

大宅

引用:咁佢照結構時有冇講晒 心肝脾肺腎個d架

原帖由 joyce9881 於 15-03-29 發表
咁佢照結構時有冇講晒 心肝脾肺腎個d架?因為我16号都去照,怕佢好似普通產檢咁!thx

...
我仲未去照,最早book到22週+1天,唔知會太遲嗎?

大宅

引用:部機好新同好清,有耐性,可以慢慢問問題,佢

原帖由 vivi.v 於 15-03-29 發表
部機好新同好清,有耐性,可以慢慢問問題,佢會好樂意答你..不過無CD, 只得相.月頭照左結構, 都係$1000, 仲送 ...
thanks

大宅

我第一胎一開始咩都唔識,99朋友介紹左上去產檢,可能佢唔想接我個case啦,我會形容個經驗極不愉快囉。而家諗返都仲會嬲

侯爵府

2024年龍年勳章

我都有去照過,$1000~我先生話講的詳細,但我就覺得係一個詳細版既產檢~無講心肝脾肺腎. 只係講BB眼耳口鼻手腳情況~
醫生都nice, 送左1張4D相~
不過,我之後無再出去照~^^

大宅

引用:我都有去照過,$1000~我先生話講的詳細,但我

原帖由 hkgra 於 15-03-31 發表
我都有去照過,$1000~我先生話講的詳細,但我就覺得係一個詳細版既產檢~無講心肝脾肺腎. 只係講BB眼耳口鼻手 ...
thanks,畢竟價格在哪裡呈現

大宅

引用:我第一胎一開始咩都唔識,99朋友介紹左上去

原帖由 2von 於 15-03-31 發表
我第一胎一開始咩都唔識,99朋友介紹左上去產檢,可能佢唔想接我個case啦,我會形容個經驗極不愉快囉。而家 ...
咁又真係唔好彩咯,從我打電話預約,已感覺到姑娘的態度,佢總話好忙,問多2句,好似極其唔耐煩,

別墅

引用:Quote:原帖由 2von 於 15-03-31 發表我第一

原帖由 君ma 於 15-03-31 發表
咁又真係唔好彩咯,從我打電話預約,已感覺到姑娘的態度,佢總話好忙,問多2句,好似極其唔耐煩,

...
我打電話去book,護士d語氣都係麻麻,不過去到佢地又好細心,有問必答,感覺良好

複式洋房

楊醫生好好架,經驗夠,我第一胎搵佢接生,依家岩岩有第二胎都係繼續搵佢檢查

首頁

尾頁

跳至