夫婦情感

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

各位姐妹,或許妳或妳們跟我一樣在傷心和難過中,我想在這裡建立一個platform,大家可以互相分享跟支持,一起撐過去。

珍珠宮

回覆:別哭了 我把快樂分給你 - 互相支持區

謝謝,一起加油💪💪💪

大宅

我自己先分享吧。

從我知道件事到現在已有一年多,太多錯誤訊息,一直以為他還愛自己,只是一時迷失,所以一直想原諒他,可是我倆的關係很反反覆覆。從他的落寞愁緒,他好像認真的愛上了她,我能感受到他的痛,我不捨得卻又不忍心。而他對我的態度又時好時壞,當然是冷淡的時候比較多,也沒有了從前的甜蜜、在乎和關心,只有一個又一個的欺騙,我感受不到他的愛了。

我已嘗試多次跟他說出自己的感受,他沒有理會我,我也不知道他有否在聽。我實在努力過,或許愛真的轉移了而勉強不來,我也沒有辦法,只能學習放下這段多年的感情,但真的真的讓我很痛苦和困惑。

wcpcelia    發表於 15-4-1 12:20

男爵府

謝謝樓主。

我開始明白,將快樂既鎖匙,交比別人,係幾咁蠢。

就從明天開始,各位姊妹,忘記過去,努力將來,養好身體,從新出發!

大宅

多謝Vinccy的支持及Sandy的提醒~
好,大家一起加油吧!其他的姐妹,如果妳有想法想分享,不論開心的或難過的,都歡迎妳跟我及這裏的姐妹分享,互相支持真的很重要,千萬不要鬱在心裏!

複式洋房

我都報到~ 真係好想快d完全放低

purple_girl    發表於 15-3-31 10:56

大宅

引用:我都報到~+真係好想快d完全放低

原帖由 chris_smleung 於 15-03-30 發表
我都報到~ 真係好想快d完全放低
我相信妳一定做得到,妳是一個很堅強和很有想法的JM。支持妳啦~

子爵府

愛同唔愛係睇自己點睇!
出軌男既愛係好亷價,如同雞肋,食之無味,棄之可惜…
最重要係愛自己,因為自己才是無價!
JM們,加油!

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

加油

男爵府

曾經為他做咁多事, 但到頭來......

而家只會為自己, 小朋友, 不再為他, 他真的不值得我再為他.

大宅

各位早晨呀,昨晚睡得不錯,但醒來張開眼還是想到他,情緒又來了,有點不是味兒。我真的要好好加把勁!

瑪瑙宮

加油 一起重生

大宅

引用:曾經為他做咁多事,+但到頭來......而家只會

原帖由 111aaa 於 15-03-30 發表
曾經為他做咁多事, 但到頭來......

而家只會為自己, 小朋友, 不再為他, 他真的不值得我再為他. ...
我明白的。我也參與過他人生的低潮,現在生活好了,我和他卻沒法在一起,給別個她取代了。

Jm祝願妳一天過得比一天好,輕鬆自在!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+111aaa+於+15-03-30+發表曾經

原帖由 katy_katy 於 15-03-30 發表
我明白的。我也參與過他人生的低潮,現在生活好了,我和他卻沒法在一起,給別個她取代了。

Jm祝願妳一天過 ...
我相信時間係可以治療傷痛~ 怛時間亦唔等人,所以要努力增值自己💪
JM妳有工作寄託吧?有小朋友嗎?

珍珠宮

引用:各位早晨呀,昨晚睡得不錯,但醒來張開眼還

原帖由 katy_katy 於 15-03-30 發表
各位早晨呀,昨晚睡得不錯,但醒來張開眼還是想到他,情緒又來了,有點不是味兒。我真的要好好加把勁!

...
加油呀

明天會更好!

男爵府

katy_katy 發表於 15-3-30 09:56

Jm祝願妳一天過 ...

有時覺得好唔抵, 捱時就要我們大婆去捱, 但一有錢就去搵小三,

所以我而家要有幾多拿幾多, 真係唔好再為他慳, 辛苦自己.

大宅

111aaa 發表於 15-3-30 10:35
有時覺得好唔抵, 捱時就要我們大婆去捱, 但一有錢就去搵小三,

所以我而家要有幾多拿幾多, 真係唔好再為 ...
x2 他依家自己自願上交份糧 你比幾多我咪拿幾多咯 仲好似以前會唔好意思咩
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

男爵府

xihuan317 發表於 15-3-30 10:51
x2 他依家自己自願上交份糧 你比幾多我咪拿幾多咯 仲好似以前會唔好意思咩 ...

對你咁好, 任你拿.

以前我們真係好傻.......

大宅

111aaa 發表於 15-3-30 11:20
對你咁好, 任你拿.

以前我們真係好傻.......
係!簡直天真過「天真嬌」 我個b仲細一歲都未到 我依家ftm未找好工 加上c6最近由同事口中知道隻賤三原來係同他一起果時已經同第二個搞埋左 依家人地光明正大「拍拖」啦 咪覺得自己果時撞邪咯 依家我瘦返荷爾蒙正常返皮膚又好返簡直係c6個女神啦 我依家使他$扮靚 他仲叫我比他一個人看好啦 我理得他
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

大宅

心痛時,這個人再沒有和我分擔及安撫,
因是是他使我心痛

首頁
12345...12

尾頁

跳至