爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

渣緊07年2.0Stream,一直想換車。朋友買左架2015Odyssey,陪佢攞車,發現真版高車身,加上朋友話超爽!好有衝動。

本來想轉estima,但行埋過豐田,發現新車豪無驚喜,455000,仲有機會2年後出新款。

而家2015 Odyssey,豪華版420000,最吸引係呢批係最後一批稅務優惠,黎緊果批車價已經要500000。

有無人比到意見?謝謝!!!
p.s.新車行$1.8

複式洋房

回覆:soha1127 的帖子

新Odyssey真係唔錯,家庭車真係一流!

大宅

引用:新Odyssey真係唔錯,家庭車真係一流! +

原帖由 yauwingchuk 於 15-04-25 發表
新Odyssey真係唔錯,家庭車真係一流!
今, 明沙田新城市有Honda車展,有Odyssey 展出,有興趣可以去睇。

大宅

引用:渣緊07年2.0Stream,一直想換車。朋友買左架

原帖由 soha1127 於 15-04-24 發表
渣緊07年2.0Stream,一直想換車。朋友買左架2015Odyssey,陪佢攞車,發現真版高車身,加上朋友話超爽!好有衝 ...
香討果邊有師兄講話42萬呢個價錢價2015年新車,但本田為左能夠4月前出到牌能夠扣除環保稅,所以新車係1字牌簿,唔知真定假,樓主留意喇。

大宅

回覆:jonathanchans 的帖子

另外,如果成50萬,我覺得買Elgrand好過。

大宅

引用:渣緊07年2.0Stream,一直想換車。朋友買左架

原帖由 soha1127 於 15-04-24 發表
渣緊07年2.0Stream,一直想換車。朋友買左架2015Odyssey,陪佢攞車,發現真版高車身,加上朋友話超爽!好有衝 ...
請問$1.8係計了折扣未?

禁止訪問

引用:另外,如果成50萬,我覺得買Elgrand好過。 +

大宅

soha1127 發表於 15-4-24 23:55

我唔太鐘意佢車長低身.

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

回覆:soha1127 的帖子

Odyssey 正好多,有眼光

Papadaddy :wave: :mrgreen: :wink: :cheeze: ;-) :-P :lol: :-) :-D 8-)

首頁

尾頁

跳至