基督家庭

跳至

首頁

尾頁

民房

希望可以為佢祝福及禱祈.感激.

我本身唔係基督徒,但而家我兒甥仔有事,希望可以為佢祝福及禱祈.感激.

我兒甥仔剛二個月大就發現其左邊頸有一舊野, 睇左醫生, 話佢係頸筋摺埋咗, 要一個星期做三次物理治療, 次次都喊到死咁制, 好心痛. 已經一個月多了, 一樣無細, 医生話可以選擇開刀, 唉! 一家人都唔知應怎做?

複式洋房

Re: 希望可以為佢祝福及禱祈.感激.

I will pray for him!!

民房

版主承承媽媽,
實在感激將呢個訊息固定.

SamuelC,
亦感激你為佢祝福及禱祈.

Thanks a lot !

男爵府

神會賜出人意外的平安!
多倚靠神吧!

洋房

曦媽媽:

神是我們的力量,是我們患難中隨時的幫助。

神是醫治的神,多依靠衪。

但願天父也保守這兩個月大的BB。

別墅

曦媽媽:
其實我個仔係15日大時都試過大病, 所以好明白大人嘅擔心, 我會為你兒甥禱告!!

民房

我代 BB 多謝及感激您們的愛心, 祝福及祈禱.

五月廿八日再去 '威院' 見医生, 到時如果医生建議開刀, 我們為了為佢將來好, 都要接受建議.

男爵府

雖然我只是一個"見習"基督徒,唔係咁識點樣去為人祈禱,不過我也會用我的方法去為個BB祈禱的!

大宅

我懷孕的時候,曾看過這樣的兩段話!唔知o岩唔o岩用... ...

Believe in the Lord Jesus, and you will be saved -- you and your household.
當信主耶穌,你和你的一家都必得救。

Everything is possible for him who believes.
你若能信,在信的人,凡事都能。

我相信這句話:他代替我們的軟弱,擔當我們的疾病。

相信他的力能,凡事不要過份憂慮!主會看顧他的兒女,我會為你的兒甥代禱。

願他早日康復,健康快樂成長!

民房

感激各位的祝福和祈禱。見了醫生,醫生話可以待照埋超聲波才決定,是否做手術。

Again, thanks a lot !

民房

Dear 曦媽媽,

I will pray for him also. Hope the decision will be the most appropriate for him. Hope he recover completely.

Jasmine

大宅

願他早日康復,健康快樂成長!

複式洋房

仍然我不是一個真正的基督徒, 但我亦相信神會看守往他每一個小羊, 因為每個小羊都是神的兒女. 願主祝畐.

首頁

尾頁

跳至