自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:Pulmma 發表於 15-5-27 13:11 之前no

原帖由 koalamlam 於 15-05-27 發表
點證實到架?? 我想8個節目多D..係既話佢真係賤到不得了, 人地老婆大住個肚做乜要做埋D咁既野去激大肚婆? 真 ...
大婆放料比東周, 巫婆就比一仔。

個節目個集係爆出大家有咗時爆出來的。

大宅

d人成日話個男點鍾意佢, 但我覺得同太太始終有分別, 連剛生完都係小三自己搬行李, 自己坐前坐個男抱女坐後面, 同連剛生完都要揸車車個男去airport

wcpcelia    發表於 15-5-27 17:10

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:快過正印! Mandy倫敦產女 洗米華陪實

點解可以咁fit。。生之前同生之後都好似無生咁!
如果我有佢咁ge條件,我搵個無老婆的有錢佬重好

別墅

引用:相中可以見到完全冇化妝的+Mandy,該是做完

原帖由 summerhk123 於 15-05-27 發表
相中可以見到完全冇化妝的 Mandy,該是做完運動後著住黑色運動型 bra top玩自拍,當時她手上還攞住一份英國 ...
所以話佢真係有做好小三依個位置,十分稱職,無論無bb前都靚,懷孕時都靚,生完都靚,完全無一點孕味,依舊吸引男人,只可以說她的確有甘既潛力,不是好多人能勝任既位置,當然將來變成點係無人知,佢地關係係點都係無人知,只可惜佢選擇做第三者,公平來講佢的確係一個靚女,希望佢將來吾好因為佢地關係影響到個bb ....

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大婆真係可憐,走又唔係唔走又唔係

子爵府

Pulmma 發表於 15-5-27 14:30
大婆放料比東周, 巫婆就比一仔。

個節目個集係爆出大家有咗時爆出來的。
原來係咁..BTW... 叫佢巫婆....

別墅

引用:點解可以咁fit。。生之前同生之後都好似無

原帖由 tc001039 於 15-05-27 發表
點解可以咁fit。。生之前同生之後都好似無生咁!
如果我有佢咁ge條件,我搵個無老婆的有錢佬重好

...
真係,我都替佢可惜,佢根本有條件搵過更好

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:http://nextplus.nextmedia.com/news/ent/2

http://nextplus.nextmedia.com/news/ent/20150527/204220

simple is the best~

公爵府

侯爵府

引用:相中可以見到完全冇化妝的+Mandy,該是做完

相中可以見到完全冇化妝的 Mandy,該是做完運動後著住黑色運動型 bra top玩自拍,當時她手上還攞住一份英國 ...
真係佩服七個月一D肚都冇

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

之前見佢有左仲玩瑜珈已經唔多信佢有左,
7個月都係微隆,真係好羨慕

男爵府

大婆好慘

男爵府

個人覺得佢地未必會用愛心湊小朋友,個女生出來只有物質!

wcpcelia    發表於 15-5-27 17:10

大宅

我見佢機場攬攬果幕得個女攬男
個男都冇掂個女
好似唔enjoy....

http://nextplus.nextmedia.com/news/recommend/20150527/204260

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+summerhk123+於+15-05-27+發

原帖由 Jadencool 於 15-05-27 發表
個男人好賤,個bb好慘
我又唔覺得慘喎
超盈超蓮一D都5慘

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

真定假呀。。。佢行得好快唔似生完。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係搗亂人地家庭方面~

確係能人所不能~

到底呢D 人O既生命意義係咩?

大宅

男爵府

2018復活節勳章

咁神奇

水晶宮

有智有謀既小三!

首頁

尾頁

跳至