夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

引用:未介奶

原帖由 careys 於 15-06-06 發表
未介奶
agree

別墅

引用:未介奶

原帖由 careys 於 15-06-06 發表
未介奶
我都即刻有裙腳仔喱個字閃,心諗你同你媽過世啦

別墅

引用:我果個都係,不過對象係朋友有日佢個女性朋

原帖由 cmting 於 15-06-06 發表
我果個都係,不過對象係朋友
有日佢個女性朋友問佢我覺得佢點
佢之後答人我覺得佢把口賤左d(個女仔事實係 ...
我老公都系咁白目既人,佢唔會理人感受,佢覺得唔會搞到自己既都系小事

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:c6咩都同99講,好無私隱

我老公都會,超憎。不過我唔一樣,因為我唔會同老公講佢媽既野。但我老公係將我既私事同佢媽講,例如我幾錢人工etc etc, 所以我搵到新工我專登連我老公都冇講我返咩工,我只話我搵到野做。老公問我幾次我都唔答,我話我唔想講你知。心唸,你轉頭又去同你媽講😡。 我搵幾錢關你鬼事咩。成日同老公講,你可以講你自己私人野,但唔該尊重下我,我既事你唔洗幫我唱通街😠

大宅

回覆:ccyst 的帖子

我家一樣。我c6 會同62,99 說。我也是同c6 一家住。😔😪

也無有私隱,出街去那兒,去那兒看醫生,什麼好清楚。

珍珠宮

開心吸收勳章

ccyst 發表於 15-6-6 07:28
昨晚我沖涼c6就同99閂埋房講野,之後我問佢你有冇同你媽講我同你講既野,佢就扮傻話你指咩事唔講得先,我話 ...

所以咁多JM選擇上BK講....
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

我就岩岩結婚時,奶奶成日用我做代言人,等我同我C6講,奶奶話佢聽你講唔聽我講,我又傻傻更更走去講你唔好亂買野,唔好咁大洗,之後我老公扯哂火話我要老婆唔係要多個阿媽

複式洋房

我c6唔淨止同99...甚至佢屋企人...咩都講
但冇計 佢地一家嘅相處方式係咁 都唔知咩叫做秘密.....
日子耐左...寧願同佢講少啲野 咩都啃心底算 總好過比佢做佢屋企人傳聲筒
有時覺得同佢朋友都不如

首頁

尾頁

跳至