親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想七月與仔仔及媽咪三人行去珠海長隆及澳門玩,已經確定住澳門兩晚.
1.唔住長隆,即日來回澳門,淨玩海洋王國,夠時間玩嗎?
2.第一日落船即過珠海定第二日去好d?
3.邊個關口過珠海近d?有冇車到海洋王國?幾$?治安ok嗎?
4.如上所述行唔通,有冇人join過package 珠入澳出船票期限可自由stay 澳門玩兩日?邊到買·
5.還是join短線長隆團,第二日離隊過澳門抵d?

複式洋房

回覆:VVYEUNG 的帖子

應該一日玩不完

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:求助,珠海長隆澳門出入

一日夠,冇乜特別好玩

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

大宅

回覆:VVYEUNG 的帖子

晚上八點有煙花看,加音樂泉,空中飞人,值得一看,最好在長隆住一晚,否則很累。

公爵府

好媽媽勳章

我啱啱去完,我住馬戲酒店,天氣咁熱,要行吓抖吓,如果唔係會好辛苦,我第一日去攪好晒check in手續入到樂園都十二點,淨係睇咗海洋,鯨鯊,北極熊,企鵝幾個館,食埋飯都三點幾,睇咗一陣巡遊就返酒店沖涼抖抖,五點睇馬戲,睇到六點半,返房又抖一陣,落樓食飯同入返園睇煙花,睇完再玩多一陣先返酒店,第二日睇5d影院(必睇),睇海豚,海象海獅嗰D,中午走返落拱北,關口有個地下商場,食野買野都平,行一輪先返過澳門

我哋入園乜表演都無睇,機動遊戲都無玩,因為諗住同海洋公園都差唔多,不過我哋日半都行唔完呀,仲有煙花一定要睇,所以一日應該係行唔晒

男爵府

請問拱北去珠海長隆, 坐什麽車?

禁止訪問

引用:請問拱北去珠海長隆, 坐什麽車

大宅

你小朋友幾大?
我女就3歲同老公,阿爸阿媽,月頭去完,個人認為一日可以睇哂。當然最好住一晚洒店。我買自由行package!(康X)4大1小$6000
我港澳碼頭去九洲港,有車票去到長隆因冇塞車7,8個字到。住企鵝洒店。
第二日有車票經關閘番澳門,之後坐財神車去銀河,去了大三巴和食飯,夜晚船飛番香港。
因為女細個,對D館不是太大興趣,老人家又累,但都有睇D館,4點已上洒店比老人家休息一下,之後同女去左橫琴洒店游水,夜晚叫老人家落黎一齊睇煙花同食飯。
所以你睇番小朋友幾大同老人家幾老,真係又曬又熱的。

大宅

唔該大家,我已經去完了

首頁

尾頁

跳至