論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

是否全行一樣咁做?有違我睇清楚至簽名嘅做法,所以令我個心好晤舒服。

你地係咪一樣係咁,接受agent比份空白表格叫你只簽名?其實連我要請個工人姓名都無,到最後比邊個我都得?

我係咪諗多左?定係E行唔正常?定係得E個agent係咁做?

禁止訪問

回覆:Iceman00852 的帖子

大宅

引用:咁!你可能要在agency公司等好耐才完成文件

原帖由 abc430219 於 15-06-19 發表
咁!你可能要在agency公司等好耐才完成文件
又唔洗,當日在agent度,我表達左我要求後,比埋總數$11000 agent 費用,20mins搞好曬文件,copy埋比我即走得,不過,我真是好想知道你們一樣先簽文件比agent先,再任由佢地再填?其實都係等多20mins姐,點解唔先打曬內容至比客簽?

大宅

唔理係乜嘢form, 空白嘅梗係唔好簽啦。

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

for contact, 先打曬內容 , and give me sign
no other form I need to sign wor

大宅

引用:唔理係乜嘢form,+空白嘅梗係唔好簽啦。

原帖由 kpypolly 於 15-06-19 發表
唔理係乜嘢form, 空白嘅梗係唔好簽啦。
E間唔係我遇到的第一間係咁喇!真是有違我感受,好似會比人握咁

大宅

引用:for+contact,+先打曬內容+,+and+give+me+si

原帖由 豆豆B媽 於 15-06-19 發表
for contact, 先打曬內容 , and give me sign
no other form I need to sign wor
好多form架!有綠色僱傭表要簽,加快信,委託信,咁多信都係空白,點搞呀?所以到最后要讵搞惦比個copy我咯。好彩佢地都快手

男爵府

回覆 Iceman00852 的帖子

我個AGENT 係, 佢帶份空白FORM, 白紙一張加快信, 因趕住請工人, 佢上我公司俾我簽, 因AGENT 是朋友介紹, 所以信佢, 海外賓姐已到我家上工, 同埋真係8星期就攪掂.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

回覆:可否接受agent比空白表格叫你簽名替你請工人?

我個agent用了幾次, 信得過, 所以今次都係簽响空白表格上

首頁

尾頁

跳至