想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係高齡追媽 (追生B嘅媽媽),由龍年決定盡最大努力追個BB,睇中醫、做運動、拜觀音求子、食維他命、食朱古力、計排卵日,總之人地話容易生仔方法都試過同做足哂,到蛇年仍然冇聲冇氣。
同呢度嘅 JM一齊每月參加紅d綠d Check check 團,疑神疑Bingo團,眼見身邊JM都過哂版,自己一直都冇聲氣,最後決定比個"屎"期自己,限期到都冇聲氣就計劃一下同C6將來老咗去邊度玩好過。
上天可能見我咁勤力(勤力過讀大學時),就賜個馬B比我,我同C6都開心到無法形容,點知又係自己唔爭氣,身體一直都好差,根本無能力支持BB,中醫都盡佢最大努力幫我保B,最後BB都係停心跳,係醫院經過失血過多,心跳下降,血壓過低後,最終安全回家坐月,C6悉心照顧,身體比以前更加好,原來小天使係為咗帶一份終身受用嘅禮物(一個坐月子的機會)比我而嚟。
之後我嘅重點唔再係生B,而係要令自己身體健康,我仍然做運動,以前食中藥,就改為飲湯水,總之就開開心心過生活,當然紅d、計排卵期繼續。過了一年,都係冇聲冇氣,又係時間比個"屎"期自己,決定過咗今年都冇,就算數喇,點知過年時太開心,同屋企人連續開party,行大佛、食大餐、飲紅酒、就係咁小天使陪住細佬嚟咗,今次因為身體比以前好,細佬亦都安安全全過咗四個月。

所以喺呢度給有緣嘅 JM 一點祝福,願您們如願以嘗......
有剩餘物資可送給有緣 JM.......淘個好意頭
(1) 大衛紅D,7份
(2) 大衛綠D,2份
(3) 好孕棉,2份
先排先得,請說明淘什麼,每位JM只可淘一樣,因為工作超忙可能會遲回覆,如有不便請原諒。

別墅

回覆:凹凸小苦妹 的帖子

恭喜!想淘紅D,謝謝!

大宅

引用:我係高齡追媽+(追生B嘅媽媽),由龍年決定盡

原帖由 凹凸小苦妹 於 15-06-18 發表
我係高齡追媽 (追生B嘅媽媽),由龍年決定盡最大努力追個BB,睇中醫、做運動、拜觀音求子、食維他命、食朱古 ...
想要紅D呀,多謝,祝妳好好孕😘😘

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 爸B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想排紅D一份, 祝好孕

別墅

我係高齡追媽 (追生B嘅媽媽),由龍年決定盡最大努力追個BB,睇中醫、做運動、拜觀音求子、食維他命、食朱古 ...
恭喜你,想排紅d~~thanks

子爵府

回覆:衝過生關死劫後......送給有緣 JM...........

恭喜你苦盡甘來!
我兩個小天使都走了半年.希望佢地同細佬妹早日回家!

我可以要一份好孕棉嗎?!

妳們將永遠活在我的心中.

複式洋房

恭喜晒~~想排紅D^^Thanks!

子爵府

引用:我係高齡追媽 (追生B嘅媽媽),由龍年決定盡

小苦妹
恭喜你呀,好替你開心

男爵府

回覆:衝過生關死劫後......送給有緣 JM...........

見到你講果句疑神疑鬼bingo團笑左,哈哈

大宅

恭喜哂呀👪!!!我想排紅D!

子爵府

引用:Quote:原帖由 凹凸小苦妹 於 15-06-18 發表

原帖由 MEKAKI 於 15-06-18 發表
小苦妹
恭喜你呀,好替你開心
上次同你傾完計後一個月
我bb都黎左,可惜佢陪我10w就做左小天使la
希望我既小天使s都帶番個囡囡黎搵我

別墅

恭喜!想淘紅D沾孕氣,謝謝!

禁止訪問

男爵府

恭喜晒~~~

大宅

恭喜你!
我想排紅D,謝謝!

大宅

我想要紅d..恭喜你謝謝

大宅

想排綠D~謝謝

大宅

恭喜妳,我想要幸運紅D!

大宅

MommyPanel勳章

恭喜你呀

大宅

感謝 JM們的祝福:

先排先得送禮大行動,得獎 JM 如下:

排紅D - (1) hkmodem2006
(2) 幸運是我
(3) poepoe
(4) fafa-gaga
(5) star_star123
(6) rodona333
(7) alpha12002

好孕棉 - ET8379

我會個別通知你們,寄禮地址。祝大家超好孕.....

首頁

尾頁

跳至