跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

最近見有HK朋友買了一架日本牌的vacuum for bedding, 十分好用,所以想問下有無JM都有在美國買既品牌推介。Thanks.

別墅

回覆:Bed vacuum

我在香港用開rainbow都好正,唔知美國點買

大宅

醒目開學勳章

我吾想在香港買。太麻煩 所以想知有沒有美國品牌用過

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:Carrie210 的帖子

我用番普通吸塵機咋,再加個防水防塵蟎防敏感床罩

男爵府

回覆 Carrie210 的帖子

我最近買了 Sonya Anti-Bacterial UV Vacuum Cleaner SYVC-21A $79.99 + free shipping
因為 1. HEPA filter 2. 有 UV lamp 殺菌細菌 3. 細細部吸 office chair 都得

Amazon 同價,不過 Rakuten 有自己 points 同 eBates 有 rebate.

http://www.rakuten.com/prod/sonya-anti-bacterial-uv-vacuum-cleaner-syvc-21a/283807085.html

世俗艱難,相互體諒就好

大宅

醒目開學勳章

回覆 amk650191 的帖子

好用嗎?

男爵府

Carrie210 發表於 15-9-1 02:11
回覆 amk650191 的帖子

好用嗎?
唔錯,整體都達到我的要求。
留意該機的電壓是 110-120 V,兩腳直扁插頭,適合在美國用,但並不適用於香港(應是 220-240 V)。

世俗艱難,相互體諒就好

首頁

尾頁

跳至