自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我都個最近多左啲叫jm幫手諗英文名嘅post,我都想大家幫手諗諗呀,聽日要交去幼稚園啦……

仔仔叫 晉謙
有冇啲英文名個音相近啲架?
謝謝各位

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

Timothy
Terrance
Life is better when you're laughing!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

jim

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

丫雅 發表於 15-6-26 11:07
我都個最近多左啲叫jm幫手諗英文名嘅post,我都想大家幫手諗諗呀,聽日要交去幼稚園啦……

仔仔叫 晉謙
Julian

大宅

joe
james
johnathan
joshua

複式洋房

Juan
Himmy
Janson

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Justin

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

Josiah

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:姓咩

原帖由 sumaggie101 於 15-06-26 發表
姓咩?

Sean

禁止訪問

大宅

回覆:幫手諗個英文名呀☺

Him

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Cyrus

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:Him

原帖由 kanayanmama 於 15-06-26 發表
Him
x2

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Jimmy

別墅

Jimmy Fong

侯爵府

Johan

珍珠宮

呢期興gino

珊瑚宮

唔好煩我 發表於 15-6-26 13:17
呢期興gino
唔好啦掛....我淨係諗起"愛.回家"嗰個

珊瑚宮

多謝各位JM留言,應該會用"JEFFREY"

有D因為唔識讀(我英文能力有限),所以唔知個讀音而放棄了

上YAHOO睇"JEFFREY"意思係『神聖的和平』

聽上黎令人舒服,3年幼稚園生涯就用佢啦

首頁

尾頁

跳至