自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆:四川2歲男孩伸手被白虎咬傷 3個大人在場都沒看住?

小朋友好可憐跟著班咁嘅大人!!!果幾個大人,應該拉去坐監或咩勞改之類!!!!白痴!!!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:bull2015 的帖子

點解咁唔小心睇住

瑪瑙宮

引用:隻白老虎唔知會唔會被人道毀滅

原帖由 桃花源 於 15-07-05 發表
隻白老虎唔知會唔會被人道毀滅
點會哦…大陸人命唔值錢㗎

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:都唔明d大陸人搞咩,唔好好睇住自己既仔女

原帖由 MM6 於 15-07-05 發表
都唔明d大陸人搞咩,唔好好睇住自己既仔女,成日都有小朋友死或受傷既新聞,其實有好多意外係可以防止,每 ...
係,睇見心up

男爵府

最大責任係應該由同行既大人同動物園黎負, 隻老虎見有人伸手入去點會唔咬~

不過平時都見到d父母都唔理d小朋友, 由佢地亂搞人地d野或者亂沖亂撞架啦

大宅

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

伯爵府

大人固然疏忽!但通風位可以放隻手仔入去

侯爵府

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唉!大陸人湊仔方法係好無危機意識㗎!出咗事先後悔有乜用

bull2015    發表於 15-7-5 22:08
我要記得幸福......

男爵府

引用:[size=14.0pt]昨晚在川大華西醫院,雅安碧

原帖由 bull2015 於 15-07-05 發表
昨晚在川大華西醫院,雅安碧峰峽景區相關工作人員陳先生向四川新聞網記者大概講述了事發經過。據其介紹,昨 ...
所以好心啲b6睇實自己個仔啦!平時已經冇家教仲手多多!今次咪當自己唔好彩囉!

大宅

我去過大陸的動物園。他們帶著小孩站很近猛獸園的鐵絲網都面不改容。猛獸貼著鐵絲網,若小孩伸手過網洞就極危險。

珍珠宮

兩歲,乜都唔識架

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

公爵府

引用:Quote:桃花源+發表於+15-7-5+15:13+隻白老

原帖由 mrschocolate 於 15-07-05 發表
白老虎咁罕有應該唔會掛......而且錯不在牠....

男爵府

男爵府

首頁

尾頁

跳至