親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問夏天中午時份坐Jungle Bus會否超熱?

有試過去Night Fair? 夜晚好似冇亀の井巴士搭?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我其實想知, 有冇人係自駕入去African Safari ? 我見佢話租個GPS就得, 所以好有興趣

大宅

引用:請問夏天中午時份坐Jungle Bus會否超熱

原帖由 KARST 於 15-07-17 發表
唔熱喎,我前年係11點幾坐,坐左兩次

MarcellaLam    發表於 15-7-17 09:59

大宅

引用:我其實想知,+有冇人係自駕入去African+Safa

原帖由 TMC3012 於 15-07-17 發表
我其實想知, 有冇人係自駕入去African Safari ? 我見佢話租個GPS就得, 所以好有興趣 ...
我上年坐完園內架jungle bus再自駕入,坐jungle bus超正,超好玩,所有動物都走到你前面等食(除咗豹),一家三口都超興奮,而自駕就只係沿途兜一個圈,唔好玩嘅!
P.S.我哋坐11點jungle bus,可能早,D動物餓D,就熱情D,過一陣自駕入,見到D獅子都冇咁熱情

男爵府

畀面勳章

我10幾前去過, 真係超正 , 我好想再去, 計劃吓下年, 希望日元唔會升返啦

寶石宮

MarcellaLam 發表於 15-7-17 09:58
我上年坐完園內架jungle bus再自駕入,坐jungle bus超正,超好玩,所有動物都走到你前面等食(除咗豹),一 ...
jungle bus同自駕條路線係咪唔同架?

大宅

引用:Quote:MarcellaLam+發表於+15-7-17+09:58+

基本上同一路線,不同的是jungle bus會駛去動物度比車上嘅人餵食物,而自駕入去只跟大路兜一𨍭,而動物基本上係唔去走埋私家車度,只遠觀多!
坐jungle bus👇🏻沒有放大,就响你前面

KooKoo    發表於 15-7-17 16:43

寶石宮

MarcellaLam 發表於 15-7-17 13:24
基本上同一路線,不同的是jungle bus會駛去動物度比車上嘅人餵食物,而自駕入去只跟大路兜一𨍭,而 ...
thx

禁止訪問

大宅

呢個park真係超推介, 餵果時真係睇到大自然既法則--弱肉強食

大宅

引用:請問去African+Safari+玩,+需要一日或是半

原帖由 sj_031005 於 15-07-17 發表
請問去African Safari 玩, 需要一日或是半日時間便可?
我行埋其他地方(有其他小動物),同埋獅子仔影相,前後大概3個鐘左右

公爵府

TMC3012 發表於 15-7-17 12:49
jungle bus 同自駕係同一條路線, 單程路

jungle bus 會駛去避車處 (餵食處) 停下

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

引用:請問夏天中午時份坐Jungle Bus會否超熱

原帖由 KARST 於 15-07-17 發表
唔熱,岩岩去完仲有d涼

好玩,推介呀

男爵府

引用:我其實想知,+有冇人係自駕入去African+Safa

我其實想知, 有冇人係自駕入去African Safari ? 我見佢話租個GPS就得, 所以好有興趣 ...
我自駕跟著jungle bus 尾行, d動物都走得好近我們架車, 係無得餵動物。其他差不多。

首頁

尾頁

跳至