親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

CGMBR出面係咪有個沙灘? 水質如何?

因為PATTATA BEACH D 水好污濁, 所以打算同小朋友出島游下水玩下沙. CGMBER 呢個OK, 我或者唔出島, 直接去呢個沙灘算.

男爵府

回覆:AprC 的帖子

水質一般, 曬太陽, 玩沙都可以, 酒店有自己太陽傘同sun bed, 唔比外人坐。

出島d水靚好多。

公爵府

回覆:CGMBR出面係咪有個沙灘

個灘早上的水清啲,下午差啲,但一定冇外島咁靚,如只係玩玩水都ok的。

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

回覆:CGMBR出面係咪有個沙灘

玩一陣都ok, 水唔太乾淨, 都有垃圾, 沙粗, 落到水, 水中啲石“吉”腳, 大人小朋友都要著住鞋落水玩, 玩左半個鐘都係返番入泳池玩。 近沙灘果邊既泳池較淺水, 池邊都有個很小型既沙灘仔(沙灘椅放係沙上面), 我對仔女玩足2日水都係果度玩, 大人瞓係沙灘椅hea, 就可睇到小朋友玩沙+泳池玩水。

大宅

謝謝comments. 請問你地出島是否到當地才join tour? 坐快艇/私家船/公家船? 有冇温馨提示呢?

男爵府

引用:謝謝comments.+請問你地出島是否到當地才jo

原帖由 AprC 於 15-07-19 發表
謝謝comments. 請問你地出島是否到當地才join tour? 坐快艇/私家船/公家船? 有冇温馨提示呢? ...
我join Wendy, 有老小, 無玩任何水上活動, 只坐快艇出島, 包午餐。 水好靚不過無魚。 若是唔玩水上活動, 我覺得唔出島, hea mirage 都夠。

大宅

我去碼頭坐小船,30baht一個人,1個鐘頭一班船去珊瑚島

男爵府

啱啱7月中去過,個人認為唔係好得,都係返入去泳池玩開心D

大宅

回覆:AprC 的帖子

留意酒店泳池每日都post唔同活動時段,前日阿仔免費在沙灘玩了一round kayaking, 有職員睇住,都幾開心㗎

子爵府

引用:留意酒店泳池每日都post唔同活動時段,前日

原帖由 woodylam 於 15-07-27 發表
留意酒店泳池每日都post唔同活動時段,前日阿仔免費在沙灘玩了一round kayaking, 有職員睇住,都幾開心㗎
...

大宅

係centara grand mirage 嗰沙灘景,影相好靚架 。

大宅

請問酒店附近有咩行?如果一落機,坐機場 bell service 去唔去到?

首頁

尾頁

跳至