嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:meow625 的帖子

我都後悔喺佢度買嘢 從未試過收到佢所謂的"sms"通知 只有自己每隔一兩星期email佢問貨到未 貼$買難受

複式洋房

回覆:Baby Shop 美國入口嬰兒用品專門店

唉,我都瀨野,5月俾晒錢訂的貨,到現在8月中都沒有得攞,電話沒人聽,Email又唔覆,PM又係唔覆,只此一次,下次唔會再幫襯。

洋房

我又發現呢條link,都係幫襯Baby Shop嘅苦主:
http://kamanw1101.blogspot.hk/2013/11/black-list-baby-shop.html?m=1

大宅

我都中過招,send咩都唔覆,咁啱見到有苦主喺d人order個post投訴,之後越黎越多人投訴,我咪寫埋一份,點知佢真係有退俾我,嗰次我好好彩,不過冇下次

大宅

自己上美國網站買, 再集運回來

別墅

我早幾個月都訂左貨,得一樣到左貨~~

睇到大家留言都有D驚....點算....

大宅

我都覺得佢地服務好差,冇喱交帶,之前訂左I phone case ,聲稱7月中到,去到7月尾都冇回音以為佢地呃人,send mail ,Facebook 問,冇回覆,我開始有d火之後send Facebook 留言先覆,又係個句船期遲要8月頭先有,喂吖大佬,遲又吾出句聲要追先覆,堅混亂,前面d單都顧吾掂又得失d客,好心咪再post 新野呃人上當,最後我8月中先收到lor.係呢個多月我張單都冇晒d字又點俾你核對吖!

大宅

\"凸\"。。。谷鬼氣。

6月尾買,又話2星期內到貨。上星期突然醒起就問下,點知又入咩遲左出貨,昨天先到。

我想講,貨會否遲你一定會提早知,唔好下下等人問你先9up個答覆比我.

after sales service 太差。one time purchase only.

子爵府

Push

大宅

唔會再幫襯呢間野,成日話船期遲,甘你唔好寫幾時到,例如我買過一個咬咬樂,答你月尾到,跟住又話下個月,到下個月又話要遲,結果送到黎,我個b由學食野已經食固體啦!!

洋房

岩岩仲想買野,好彩見到呢個post咋!

大宅

回覆:小腳板 的帖子

我都買咗個玩具車,遲咗但收唔到任何消息,facebook pm佢,又話停用了pm,email了兩還未收到回覆,如果留言再唔覆,我就去報警。佢地有D欺詐顧客既成份。

大宅

maycpw1980 發表於 15-9-1 14:39
我都買咗個玩具車,遲咗但收唔到任何消息,facebook pm佢,又話停用了pm,email了兩還未收到回覆,如果留言再 ...

其實係米可以係FB檢舉佢的行為?

民房

我都係,入左數無消息,電話無人聽,又無通知

複式洋房

D email 十世都唔覆
又冇電話可以打
上去攞貨又排好耐隊

大宅

push....等多d人知道

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

剛睇到, 唉, 但已購買

洋房

我開post時講嘅芝麻街尿墊,話延期至八月尾先有,到而家都毫無聲氣!

男爵府

想問同baby shop 嬰兒用品入口團購店一樣嗎?

複式洋房

我都一樣俾佢del post ... 可以點樣告佢?佢唔可再咁呃人!

首頁

尾頁

跳至