懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見網上d朋友好多都生完之後,個bb要照燈,皮膚好黃,但我公司同事岩岩生完,個bb皮膚好好,唔駛照燈,原來媽咪大肚嘅時候每日都食十粒和田大棗,所以連媽咪嘅身體同皮膚都好好,而家個媽咪都有keep住食大棗,原來而家係西九龍中心六樓都有得賣即食新疆和田大棗。

男爵府

回覆:第二胎,日日都想食酸辣嘢!!

第一胎冇,第二胎剛有時無酸辣不歡,大概15週之後正常返,可以食酸辣但冇話一定要食咁嚴重。同埋呢排天氣熱,個人可能之前食得太多酸辣比較濕氣重同有毒素積住,呢排開始發出嚟,都唔好受....

複式洋房

引用:我本身就好鐘意食酸辣...有左就話要介喎..

原帖由 avrilC 於 15-08-12 發表
我本身就好鐘意食酸辣...有左就話要介喎..不知幾難忍!
不過我陀緊既係女女...聽見你地食完都無事...
我諗我 ...
我都係啊 未有之前已經好好酸辣野。有左反而要介。但而家都有食下酸辣粉。而家要叫少辣食。未知仔定女。

大宅

聽到有 jm 喜歡食辣, 但陀囡, 我就定o的 hehe

大宅

好羨慕你地有胃口 我24小時都係keep住想嘔狀態 返工都集中唔到精神 日日呆坐

Maggie905    發表於 15-8-24 17:31

大宅

回覆 wendy_729 的帖子

我都同你一樣呀, 我聽日8w, 而家日日都好似feel到有野頂到上喉嚨, 返到屋企就唔想食, 重口味0既就梗加唔得

大宅

我兩胎都係仔,兩胎都勁鐘意食酸辣

複式洋房

我都好中意食酸辣,感覺好正,可以食曬一碗,但食飯完全唔想食

大宅

今胎冇啦啦勁食辣,真係仔

首頁

尾頁

跳至