親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

想問下到明洞樂天9/F買野會不會多D SAMPLE送?

其實我想在網上訂購全部, 但又想會否現場買送SAMPLE多?

禁止發言

引用:想問下到明洞樂天9/F買野會不會多D SAMPLE

男爵府

睛靈勳章

我就係心想佢地剛灰復旅遊業, 上次睇報紙講明洞D店以前多大陸人所以少送SAMPLE, 但近排又送多野. 所以又想去到才買. 但又怕無時間, 同埋網上訂係機場拎又唔計行李重量咁方便. 在當地專心去玩唔駛花時間買skin products更好.

禁止發言

引用:我就係心想佢地剛灰復旅遊業, 上次睇報紙講

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆:想問下到明洞樂天9/F買野會不會多D SAMPLE送?

而家唔知!之前12月和4月去,都冇乜sample 送

男爵府

睛靈勳章

回覆 janjan28 的帖子

請問你有多少積分?

我109,000. 以WHOO 1 SET只平HKD$11X

男爵府

睛靈勳章

另我看番以前BK POST, 話同老公一人一個account, 用盡d積分.

咁我即刻以老公email開了account. 將我原先訂的貨分左d出來用老公account訂. 但見d扣減積分都係相同?

e.g. : 我自己訂平usd$50. 減番d 出來平usd$30.

用老公account訂平usd $20.

咁2個加埋咪又係usd 50.

咁用番我自己account訂無分別既?

禁止發言

引用:另我看番以前BK POST, 話同老公一人一個acc

子爵府

WinkyLee 發表於 15-8-17 17:22

其實我想在網上訂購全部, 但又想會否現場買送SAMPLE多?
現在就唔知, 早前人多到做唔切, 都唔想答你.

大宅

回覆:想問下到明洞樂天9-F買野會不會多D SAMPLE送

前日去完9樓, B6已回歸, 超多人, 我連行埋去都唔想

yau_grace    發表於 15-8-20 09:53

公爵府

引用:Quote:原帖由+WinkyLee+於+15-08-17+發表想

原帖由 janjan28 於 15-08-17 發表
我唔知樂天買野送得多唔多sample。。。因為我上次格價後因為現場樂天我無任何折扣。。。點計都上網買平最後 ...
一定 Online 平 d

公爵府

引用:前日去完9樓,+B6已回歸,+超多人,+我連行埋

原帖由 siukaipp 於 15-08-19 發表
前日去完9樓, B6已回歸, 超多人, 我連行埋去都唔想

禁止發言

引用:Quote:原帖由 janjan28 於 15-08-17 發表我

子爵府

勁多 B6, 我只買左盒粉就走人. 0 SAMPLE.
反而去返明洞大街啲舖, 又平又有SAMPLE.

子爵府

引用:想問下到明洞樂天9/F買野會不會多D SAMPLE

原帖由 WinkyLee 於 15-08-17 發表

前日去完新羅duty free,唉!D人多到迫爆睇都埋5到去!我估5方有着數

男爵府

睛靈勳章

結果我網上online訂哂. 係明洞只睇化妝品, 好多都promotion. 好低.

大宅

回覆:想問下到明洞樂天9-F買野會不會多D SAMPLE送

我去完弘大3CE 專門店試完色, 喺佢間舗用佢既free WiFi 上 duty free online 買... 7折+ 免稅.....賺盡!!

首頁

尾頁

跳至