自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

事原8月頭我在某間鞋店幫個女買開學鞋,當時係用EPS比錢,今日收到個电話,鞋店職員話當日原來有啲故障,所以過唔到數,叫我方便既話去佢間舖比番錢,但我記得當時攞番張收據時並無顯示不接受付款,因為過左太耐網上銀行又check唔番到底有無過到數,張單又已經棄左,宜家唯有直接去銀行check……

我好奇想請問大家有冇試過類似我咁既情況?

男爵府

回覆:Baobubu 的帖子

奇怪鞋店點會有你電話

禁止訪問

引用:事原8月頭我在某間鞋店幫個女買開學鞋,當

大宅

回覆:lhbaby 的帖子

佢有叫我填form申請入會

大宅

回覆:michufat 的帖子

我係8月5日買,但上網最早只睇到8月8日之後既收支記錄

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 Baobubu 於 15-08-29 發表
事原8月頭我在某間鞋店幫個女買開學鞋,當時係用EPS比錢,今日收到個电話,鞋店職員話當日原來有啲故障,所 ...
8月頭網上銀行check 唔到?

咁快無晒記錄,一係等月結單

瑪瑙宮

原帖由 Baobubu 於 15-08-29 發表
事原8月頭我在某間鞋店幫個女買開學鞋,當時係用EPS比錢,今日收到個电話,鞋店職員話當日原來有啲故障,所 ...
咁你唔問下eps有冇過到數

男爵府

回覆:EPS過唔到數??

我之前做sales,試過個客比eps不接受但我睇唔到,打比個客佢唔聽留埋言同msg都唔覆,最後我自己陪錢,幾千

大宅

回覆樓主:

最好打電話去銀行問左先

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

8月頭eBanking 應該睇到,係咪無set日子,有無eStatement?

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

男爵府

有冇簿仔?打簿都睇到喎

大宅

你張單掉左,但商户係有底單嘅,叫佢比你睇返係咪不接受。

男爵府

打電話問銀行

大宅

我上星期六中午幫小朋友交補習費,到晚上個職員又通知話過唔到數……

當晚好忙,過左十二點才上網check, 點知又撞著系統維修時間至星期日下午……
甘咪第二朝去打簿啦,黑仔到冇喇喇打簿機short 左,skip 哂d breakdown,只show balance. 由於已打過簿,網上又不能再睇返d breakdown, 又要再等星期一一早打去CS問,攪完一輪,問了兩日d CS 只係保守地話“暫時“唔見到有交易喎 唉,今次真係被玩死了

首頁

尾頁

跳至